Dro på kjærlighetstur med svigers

Etter seks ukers savn, har William dratt på tur med sin kjære… Og svigers!

DRO PÅ KJÆRLIGHETSFERIE: Prins William og hertuginne Kate dro på skiferie.  Foto: Stella Pictures
DRO PÅ KJÆRLIGHETSFERIE: Prins William og hertuginne Kate dro på skiferie. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Siden han har vært utplassert som helikopterpilot på Falklandsøyene i seks uker, har prins William (29) gått glipp av mye kvalitetstid med sin kjære Kate (30). De to mistet til og med feiringen av sin første Valentines Day som rette ektefolk. Nå har han gitt henne en helt spesielle kjærlighetsgave som plaster på såret.

Prinsen har nemlig tatt med seg sin kjære på et luksuriøst ski-opphold i alpene. Ifølge Daily Mail er de allerede på den elegante resorten Meribel i Frankrike.

Og det er ikke nødvendigvis romantikken som står i høysetet - for reisefølget består også av Kates foreldre Carole og Michael, og hennes yngre bror James!

Det er bare to måneder siden forrige gang prinseparet var på ferie sammen med Kates foreldre, så William er nødt til å være glad i svigerfamilien sin.

- Han setter oppriktig pris på å være sammen med svigerforeldrene. De er veldig jordnære, og han kan være helt seg selv sammen med dem. Det er den familiære atmosfæren han ikke hadde da han vokste opp, sier en kilde til Daily Mail.

Det er ikke første gang de to tilbringer tid sammen i alpnene. Allerede i 2004 ble William og Kate observert sammen på ski i Kloster i Sveits, og to år etterpå ble deres første offentlige kyss foreviget i samme alpelandsby.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se hvem Kate lånte kjolen av