<strong>DRO UTENLANDS:</strong> Forrige uke dro hertuginne Meghan til Canada for å besøke venninnen i all hemmelighet. Foto: NTB Scanpix
DRO UTENLANDS: Forrige uke dro hertuginne Meghan til Canada for å besøke venninnen i all hemmelighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan:

Dro på hemmelig venninnetur til Canada

Hertuginne Meghan skal ha tatt seg fri fra sine rojale plikter for å besøke bestevenninnen.

Publisert

Siden hertuginne Meghan (37) i mai ble et offisielt medlem av den britiske kongefamilien, har det gått i ett for den tidligere skuespilleren.

Blant annet har det blitt vanskelig å holde kontakten med nære og kjære, og 37-åringens mor har sett seg nødt til å flytte til England for å se datteren oftere.

Men til tross for sin travle timeplan, ser det ut til at Meghan nå har tatt seg en pause fra sine rojale plikter for å hilse på bestevenninnen Jessica Mulroney (38), som for øvrig også er hennes private stylist.

Kvalitetstid

Ifølge People dro nemlig hertuginnen på en hemmelig tur til Toronto i Canada forrige uke, der Jessica bor.

- Meghan tilbrakte tre dager hjemme hos Jessica og ektemannen Bens hus i Toronto. De lagde mat sammen, snakket og lekte med Jessicas barn, hevder ABCs kongehusreporter, ifølge nettstedet.

Jessicas tvillingsønner var brudesvenner i Meghan og prins Harrys (33) bryllup, og datteren hennes var brudepike.

<strong>BRYLLUP:</strong> Jessica (i blått) var en selvskreven gjest da Meghan giftet seg i mai, og fulgte brudepikene inn i kirken, sammen med blant andre hertuginne Kate. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUP: Jessica (i blått) var en selvskreven gjest da Meghan giftet seg i mai, og fulgte brudepikene inn i kirken, sammen med blant andre hertuginne Kate. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Barna hennes elsker «tante Meg», forteller kongehusreporteren.

Meghan og Jessica skal også ha møtt flere andre venninner i løpet av det korte besøket i den kanadiske storbyen.

Privat stylist

Etter at Meghan forlovet seg med den britiske prinsen, har motekritikere og bransjefolk vært fulle av beundring over hertuginnens stil.

Hun er raskt blitt fotografenes yndling, og har gjennom en rekke representasjonsoppdrag vist at hun skiller seg fra resten av kongefamilien i klesstilen.

Daily Mail kunne tidligere denne måneden avsløre at det er bestevenninnen i Canada som står bak Meghans garderobe.

I og med at de er bosatt i hvert sitt land, gir Jessica moteråd over telefon, og hun skal også i all hemmelighet ha vært på besøk i London og hjulpet Meghan med å kjøpe antrekk.

Populære brudesvenner

Jessicas syv år gamle tvillinger, Brian og John Mulroney, fikk mye oppmerksomhet både under og etter det kongelige bryllupet 19. mai.

STJAL SHOWET: Tvillingguttene Brian og John Mulroney har fått mye oppmerksomhet etter deres opptreden som brudesvenn. Video: AP Vis mer

De to brudesvennene bar Meghans flere meter lange slør både før og etter vielsen, og klarte på ingen måte å skjule sin begeistring over å ta del i den store begivenheten.

Flere ganger ble de filmet med et stort smil om munnen. Et par melketenner manglet hos guttene, som gjorde det hele ekstra sjarmerende å bevitne.

De to guttene, som av Kensington Palace har fått tiltaleformen «Master», brukte små miniatyrutgaver av antrekket prins Harry hadde på seg under vielsen.

<strong>STORT OPPDRAG:</strong> John og Brian Mulroney fikk æren av å bære Meghans slør. Foto: Andrew Matthews / APF / NTB Scanpix
STORT OPPDRAG: John og Brian Mulroney fikk æren av å bære Meghans slør. Foto: Andrew Matthews / APF / NTB Scanpix Vis mer

Det var trolig ikke å regne som billige kopier, da guttenes initialer var brodert i gull på skulderstroppene deres.

Foreldrene til tvillingguttene var naturlig nok svært stolte etter barnas opptreden. I sosiale medier la de begge to ut Instagram-innlegg der de skrøt av barna sine.

«Ok, Brian. Du skal få en tv på rommet ditt denne sommeren», skrev faren på Instagram.

LES OGSÅ: Fansen jubler over kongens frekke valg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer