Dro på hemmelig svensketur

Haakon og Mette-Marit dro til Sverige på lørdag. Men det var ikke harryhandel som sto på programmet.

<strong>DRO TIL STOCKHOLM ETTER DETTE:</strong> Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit var lørdag på Sundvolden Hotel, der Norges Livredningsselskap hedrer frivillige fra Utøya for utført redningsdåd.  Foto: NTB scanpix
DRO TIL STOCKHOLM ETTER DETTE: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit var lørdag på Sundvolden Hotel, der Norges Livredningsselskap hedrer frivillige fra Utøya for utført redningsdåd. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidlig på ettermiddagen lørdag var kronprins Haakon (38) og kronprinsesse Mette-Marit (38) på offisielt oppdrag hjemme i Norge.

Under en seremoni på Sundvolden, møtte de 103 frivillige som ble hedret fir sine heltedåd under tragedien på Utøya 22. juli i fjor. Bare timer etterpå var de på plass i Sveriges hovedstad Stockholm.

I det eksklusive nabolaget på den Kungliga Djurgård var det nemlig duket til fest hos ekteparet Carolina og Daniel Sachs. Og ifølge Svensk Damtidning var det norske kronprinsparet tilstede.

Ekteparet Sachs er en del av kronprinsesse Victorias (34) utvidede vennekrets, og skal være nære venner av Haakon og Mette-Marit.

Daniel Sachs har også hatt tilknytning til Young Global Leaders, hvor Haakon sitter i styret og Mette-Marit ble utnevnt til medlem i 2010.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit rammet av streik

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer