Dro på hemmelig badeferie

Mette-Marit og Haakon tok med barna på juleferie i Karibien.

DRØMMEREISE: Mette-Marit feiret julehøytiden sammen med superstjernene på St. Barts i Karibien. Foto: NTB scanpix
DRØMMEREISE: Mette-Marit feiret julehøytiden sammen med superstjernene på St. Barts i Karibien. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 2. juledag reiste kronprins Haakon (39) og kronprinsesse Mette-Marit (39) med barna Marius (15), prinsesse Ingrid Alexandra (8) og prins Sverre Magnus (7) til paradisøya St. Barts i Karibien. Tirsdagens utgave av Se og Hør viser 14 sider med eksklusive bilder fra kronprinsfamiliens hemmelige juleferie. De kongelige har kost seg i 28 varmegrader og 26 grader i vannet på de offentlige strendene i øyparadiset sammen med en lang rekke av verdens superstjerner.Den svenske modellen Victoria Silvstedt, musikeren Jon Bon Jovi og hans familie og skuespilleren Naomi Watts ferierte også på den luksuriøse øya samtidig som kronprinsfamilien.Modellen Kate Moss, skuespiller og komiker Eddie Murphy, rapperen P Diddy, skuespiller Channing Tatum, modell og skuespiller Olivia Palermo, TV-programlederen Ryan Seacrest, Paul McCartney,Modern Family-stjernen Jesse Tyler Ferguson, skuespilleren Denzel Washington, Ellen DeGeneres og kjæresten Portia de Rossi, samt modellene Lily Cole og Stephanie Seymour vandret også rundt på de samme strendene som Mette-Marit og familien. Etter det Se og Hør kjenner til var kronprinsfamilien i Karibien i nærmere to uker. I fjor valgte også kronprinsparet å reise langt bort i juleferien med avreise 26. desember. Den gangen gikk turen til idylliske Costa Rica i Mellom-Amerika. Kronprinsfamiliens reisevaner i julen følger en ny trend her til lands. Ifølge beregninger Star Tour har gjort reiser rundt 120 000 nordmenn nå på utenlandsferie under høytiden. - Å reise utenlands i juleferien er en voksende trend i Norge. Folk er mindre tradisjonsbundne nå, sier informasjonssjef i Star Tour, Elisabeth Larsen-Vonstett, til Se og Hør. Mange nordmenn drømmer om å gjøre som Haakon og Mette-Marit. Seks av ti ønsker seg en snøfri jul, og nærmere 40 prosent sier at de vil dra utenlands for å komme bort fra julestresset ifølge en undersøkelse reiseselskapet har foretatt. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer