STRÅLTE: Prinsesse Madeleine og prins Daniel viste seg fra sin beste side da de mandag ankom en gallamiddag i regi av det svensk-amerikanske handelskammeret i New York sammen. Foto: Stella Pictures
STRÅLTE: Prinsesse Madeleine og prins Daniel viste seg fra sin beste side da de mandag ankom en gallamiddag i regi av det svensk-amerikanske handelskammeret i New York sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dro på byen med konas søster

Prins Daniel og prinsesse Madeleine stjal showet på den røde løperen i New York.

Publisert
SEHER.NO: Svenskenes prins Daniel er for tiden på offisielt oppdrag i USA på egenhånd, men da han mandag deltok på en gallamiddag i New York i regi av det svensk-amerikanske handelskammeret fikk han et velkomment selskap.

Hans svigerinne, prinsesse Madeleine, bor fast i millionbyen og stilte gjerne opp sammen med prins Daniel på det stivpyntete arrangementet.

Og den kongelige duoen fikk mange komplimenter fra de fremmøtte tilskuerne.

- Det er tydelig at de to har et nært og varmt forhold, skriver bladet Svensk Damtidning.

I likhet med det norske kronprinsparet har prins Daniel involvert seg tett i veldedighetsarbeid etter at han ble gift med kronprinsesse Victoria.

Tidligere i New York-besøket har han blant annet vært med på møter med UNICEF og World Food Program for å lære om hvordan FN håndterer utfordringer rundt verdens matvaresituasjon.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Madde festet uten Chris

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer