FRAM, TILBAKE OG FRAM IGJEN: Prinsesse Märtha Lousie og Ari Behn har blitt svært reisevante det siste døgnet.  Foto: Scanpix
FRAM, TILBAKE OG FRAM IGJEN: Prinsesse Märtha Lousie og Ari Behn har blitt svært reisevante det siste døgnet. Foto: ScanpixVis mer

Dro hjem til Norge etter festen

Alle trodde prinsessen og Ari Behn lå og slappet av...

SEHER.NO: Torsdag kveld var det stor kongelig «ungdomsfest» på Drottningholm slott i Sverige, der cirka 200 venner av kronprinsesse Victoria og Daniel Westling var samlet for å «varme opp» til det store bryllupet førstkommende lørdag.

Festen skal ha vart til langt på natt. Mens de fleste i den svenske hovedstaden trodde prinsesse Märtha Louise (38) og Ari Behn (37) slappet av fredag, var de to på lynvisitt tilbake til Norge. De to deltok nemlig i datteren, Maud Angelicas (7), skoleavslutning, før de dro tilbake til Sverige igjen for å ta del i bryllupet. Det opplyser Slottet til Seher.no.


Hoffekspert i Se og Hør, Kjell Arne Totland, er full av lovord til det kongelige parets bestemmelse om å reise hjem.

- Det er imponerende gjort, etter å ha festet langt på natt har de reist tilbake til Norge for å være med på skoleavslutning. Det viser at midt opp i dette,  er de også opptatt av å være foreldre som alle andre, sier han til Seher.no.


Og det var litt av en fest de kongelige fikk oppleve torsdag. Fredag fikk også Ari Behn og kronprins Haakon skryt av sjefsredaktør i motemagasinet King, Per Nilsson.

- Det ser mye bedre ut om man knyter sløyfen selv. Her var nordmenne best, Ari Behn og kronprins Haakon (36). De så nonchalant stilfulle ut, sa Nilsson til Expressen etter festen, som hadde kleskode «smoking».

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - De norske kongelige er høydepunktet