Hertuginne Meghan:

- Dro hjem med en klump i magen

Hertuginnen håper ikke datteren følger i hennes fotspor.

DEAL OR NO DEAL: Hertuginne Meghan hadde en innholdsrik karriere før hun ble et medlem av kongefamilien. Foto: Maureen McLean / Shutterstock Editorial / NTB
DEAL OR NO DEAL: Hertuginne Meghan hadde en innholdsrik karriere før hun ble et medlem av kongefamilien. Foto: Maureen McLean / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Nå er Meghan (41) verdenskjent som hertuginnen av Sussex og kona til prins Harry (38). Men også før hun steg inn i den britiske kongefamilien var hun bærer av et kjent fjes.

Hertuginnens virkelig store suksess kan på mange måter sies å være hennes rolle som Rachel Zane i TV-serien «Suits». Men før det medvirket hun også i spørreprogrammet «Deal Or No Deal», hvor hun blant annet figurerte som en såkalt «koffertjente».

I sin nye podkastserie med navn «Archetypes» har hun denne uken besøk av hotellarving Paris Hilton (41), og sammen mimret de tilbake til starten av Meghans karriere - hvor hun samtidig åpnet seg om ulempene ved å være en «koffertjente». Det skriver Deadline.

Hertuginnen legger ikke skjul på at hun var takknemlig over å ha en jobb som gjorde at hun kunne betale regningene. 41-åringen begynte i jobben som 23-åring og holdt på med det i to år. Nå forteller hun hvorfor hun valgte å forlate programmet.

- Alle jentene stilte seg opp, og det var forskjellige stasjoner for å fikse vippene eller extensionsene (hårforlengelse, journ.anm.), eller polstringen i BH-en. Vi fikk til og med spray tan-kuponger hver uke fordi det var viktig hvordan vi så ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer