Hertuginne Meghan:

- Dro hjem med en klump i magen

Hertuginnen håper ikke datteren følger i hennes fotspor.

DEAL OR NO DEAL: Hertuginne Meghan hadde en innholdsrik karriere før hun ble et medlem av kongefamilien. Foto: Maureen McLean / Shutterstock Editorial / NTB
DEAL OR NO DEAL: Hertuginne Meghan hadde en innholdsrik karriere før hun ble et medlem av kongefamilien. Foto: Maureen McLean / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Nå er Meghan (41) verdenskjent som hertuginnen av Sussex og kona til prins Harry (38). Men også før hun steg inn i den britiske kongefamilien var hun bærer av et kjent fjes.

Hertuginnens virkelig store suksess kan på mange måter sies å være hennes rolle som Rachel Zane i TV-serien «Suits». Men før det medvirket hun også i spørreprogrammet «Deal Or No Deal», hvor hun blant annet figurerte som en såkalt «koffertjente».

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I sin nye podkastserie med navn «Archetypes» har hun denne uken besøk av hotellarving Paris Hilton (41), og sammen mimret de tilbake til starten av Meghans karriere - hvor hun samtidig åpnet seg om ulempene ved å være en «koffertjente». Det skriver Deadline.

Hertuginnen legger ikke skjul på at hun var takknemlig over å ha en jobb som gjorde at hun kunne betale regningene. 41-åringen begynte i jobben som 23-åring og holdt på med det i to år. Nå forteller hun hvorfor hun valgte å forlate programmet.

DEN GANG DA: Hertuginne Meghan som koffertjente. Foto: NBCU
DEN GANG DA: Hertuginne Meghan som koffertjente. Foto: NBCU Vis mer

- Alle jentene stilte seg opp, og det var forskjellige stasjoner for å fikse vippene eller extensionsene (hårforlengelse, journ.anm.), eller polstringen i BH-en. Vi fikk til og med spray tan-kuponger hver uke fordi det var viktig hvordan vi så ut.

41-åringen forteller at hun var omringet av smarte kvinner, men at de ikke var plukket ut til jobben på grunn av det.

KLEINT: Det gikk ikke helt etter planen da Meghan Markle skulle overrekke et trofé til prins Harry og hans lagkamerater. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

- Jeg endte opp med å dra hjem med en klump i magen, vel vitende om at jeg var så mye mer enn det som ble objektivert på scenen. Jeg likte ikke å føle meg tvunget til å være bare utseende og lite substans, og det var slik det føltes for meg på den tiden - jeg ble redusert til denne spesifikke arketypen - bimbo, sier hun, og refererer til episodens tema.

Hertuginnen forteller videre at hun ikke ønsker at datteren Lilibet Mountbatten-Windsor (1) skal få en slik jobb.

- Jeg vil at datteren vår skal strebe litt høyere. Jeg vil at Lili skal ta utdanning, bli smart og være stolt av de tingene, forklarer hun.

LES OGSÅ: - Ser helt miserabel ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer