Disse to har en pikant ting felles...

Kong Juan Carlos og Bill Clinton kunne snakke om mer enn politikk, da de møttes i Spania.

GODE BUSSER: Bill Clinton og Juan Carlos hadde nok mye felles å snakke om... Foto: All Over
GODE BUSSER: Bill Clinton og Juan Carlos hadde nok mye felles å snakke om... Foto: All Over Vis mer
SEOGHØR.NO: Det ble et svært lystig møte da USAs tidligere president Bill Clintong og Spanias konge Juan Carlos møtte hverandre i Madrid denne uken.

Men kanskje var det ikke bare statsanliggender de to snakket om?

Juan Carlos har det siste året vært i hardt vær etter at han ble tatt med buksene nede på elefantjakt i Botswana. Etter at han brakk beinet avslørte pressen at han var på tur med sin mangeårige elskerinne, Corinna Sayn Wittgenstein.

Etter at nyheten sprakk kastet pressen i hele Europa seg over forholdet, og det ble også klart at Corinna hadde fulgt med på flere offisielle reiser til utlandet når dronning Sofia var forhindret for å dra.

Lewinsky-affære
Bill Clinton kjenner godt til det å bli avslørt med en annen kvinne, etter at han hadde en affære med praktikanten Monica Lewinsky under sin gjerning som president i 1998. Hans intime forhold ble viden kjent da det viste seg at hennes tidligere venninne Linda Tripp sladret om forholdet.

Lewinsky hadde beholdt en kjole med sædflekker som minne. Det ble også kjent at Clinton hadde lekt med Lewinskys underliv med en sigar i det ovale kontor.

Kanskje hadde han derfor noen gode råd til kong Juan Carlos på bakrommet.

De to statsmennene så imidlertid ut til å ha lagt de private problemene bak seg da de smilte for fotografene...

LES OGSÅ:
Måtte nødlande