Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er forlovet:

- Disse blir invitert i bryllupet

Prinsessen og Durek Verrett har stor omgangskrets. Dette tror kongehusekspertene.

KJENDISFEST: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er forlovet. Disse kjendisene forventer vi i bryllupet. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag morgen kom den hyggelige nyheten om at prinsesse Märtha Louise (50) og Durek Verrett (47) har forlovet seg i Los Angeles.

Paret har tidligere fått oppmerksomhet for sitt kjendisnettverk i stjernebyen, og det er defor naturlig å tenke at flere av disse også vil være gjester når paret skal gi hverandre sitt «ja».

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, er sikker på at flere kjendiser vil være til stede.

- Det er jeg helt sikker på at det blir. Både Märtha Louise og Durek har en stor omgangskrets både her til lands og utenlands, med flere kjendiser, så her tror jeg vi får store Hollywood-profiler og norske kjendiser, sier hun.

VIL IKKE: I «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

Kjendisvenner

Også kongehusekspert Anders Johan Stavseng tror vi vil få se flere kjente fjes.

Blant dem skuespiller og talkshow-stjerne Ricki Lake (53). Det nyforlovede paret har flere ganger også vist at de står nært skuespiller Gwyneth Paltrow (49).

Da det ble kjent at paret var i et forhold, var det flere internasjonale stjerner som gratulerte. Blant disse var Paltrow, som Verrett tidligere har omtalt som sin spirituelle guide, ifølge nettstedet L'Offisiel.

«Fantastisk», skrev Paltrow den gang, og la ved hele seks røde hjerter.

Stavseng nevner også kjendiser som Kelly Rutherford (53), LeAnne Rimes (39) og «The Vampire Diaries»-stjerna Nina Dobrev (33).

PLANLEGGER FRIERI: I et intervju med Vanity Fair avslørte Durek Verrett at han hadde planlagt å fri til sin kjæreste, prinsesse Märtha Louise. Vår kongehusekspert svarte på om det i framtiden er mulig at Durek blir prins av Norge. Vis mer

«Dette er vakkert!!! Så glad på deres vegne», skrev artist LeAnn Rimes da forholdet ble kjent.

Også flere norske kjendiser vil trolig bli invitert. Blant dem Lilli Bendriss (76) og Jan Thomas (55), sier Stavseng. Han nevner også tidligere «Senkveld»-programleder Harald Rønneberg (48), som Märtha har vært på TV med flere ganger.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med denne detaljen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer