Disse billigskoene blir hun aldri lei

Prinsesse Kate bytter kjoler flere ganger om dagen, men disse skoene går igjen.

GÅR I GJENBRUK: Hertuginne Kate av Cambridge sverger svært ofte til favorittskoene, som også et elsket av moteeksperter - et par stiletthæler med platåsåle fra rimelige L.K. Bennett. Disse var en gjenganger på hertugparets Nord-Amerika-tur (nr. to  Foto: All Over Press/Stella Pictures
GÅR I GJENBRUK: Hertuginne Kate av Cambridge sverger svært ofte til favorittskoene, som også et elsket av moteeksperter - et par stiletthæler med platåsåle fra rimelige L.K. Bennett. Disse var en gjenganger på hertugparets Nord-Amerika-tur (nr. to Foto: All Over Press/Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De siste månedene har den nybakte hertuginnen av Cambridge, Catherine eller Kate (29), begynt å etablere seg som et av verdens største moteikoner. På sin stilfulle ferd i Canada og USA, et 12-dagersbesøk som ble avsluttet søndag, tok hun pusten fra både Hollywood og moteekspertene.

- På sin første offisielle reise etter bryllupet har Kate utvist en stilsikkerhet som uten tvil er en hertuginne verdig - og ikke bare det: Hun er nå i ferd med å bli hele verdens moteikon, slik hennes avdøde svigermor veldig raskt ble etter sitt bryllup, påpekte KK.no-redaktør Linda Joachime Helgesen Aslaksen overfor Seher.no mandag.Prisvennlig prinsesse
Men det er ikke bare den vakre hertuginnens stilsikre antrekksvalg som vekker begeistring. Flere ganger har mediene trukket frem det faktum ta hun ofte velger klær fra rimeligere merker, og dermed i større grad blir en «folkets prinsesse». Dette er trolig også noe av årsaken til at plagg hertuginnen viser seg i har en tendens til å bli utsolgt på rekordtid.

Den sympatiske 29-åringens middelklassebakgrunn skinner nok også igjennom i hennes fornuftige gjenbruk av tilbehør. Under det offisielle besøket i Nord-Amerika kom gjenbrukssansen spesielt godt til syne.

Riktignok skiftet hun kjoler med en imponerende, dog etikettemessig påkrevd hyppighet, men både skoene og veskene var stort sett gamle travere fra Kates garderobe. Tråkker i samme spor som norske kjendiser
De skoene som vakre Kate bruker oftest, er et par elegante pumps med stiletthæl fra den britiske designeren L. K. Bennett. De er i blankt, beige skinn - eller «nude». Slike sko er blitt en favoritt blant moteeksperter så vel som trendy bloggere, da de får bare bein til å se lengre ut. Den nøytrale fargen gjør også at de funker flott til et utall forskjellige antrekk - noe Kate beviser til gangs!
 
Skoene fra L. K. Bennett er dessuten relativt rimelige, i hvert fall for en hertuginne. De anvendelige skoene koster omtrent 1500 kroner, mens lignende sko fra den franske kjendisfavoritten Christian Louboutin koster minst dobbelt så mye.

Skogjenbruket gjør altså at hertuginne Kate havner i samme selskap som flere norske celebriteter. Modell og artist Lene Alexandra Øien (29) har faktisk et nesten likt «nude» skopar, fra kjedebutikken Zara, som hun stadig sverger til på den røde løperen.

- Jeg pleier å bruke de samme skoene på rød løper, disse er jeg veldig glad i. Så jeg gir litt f*** sånn sett, jeg er ikke noen fashionfreak, sa hun til Seher.no på Elles sommerfest i juni.

Også artist Tone Damli Aaberge (23) ender gjerne opp med sine anvendelige Jimmy Choo-sandaler, «når ingenting annet funker», uttalte hun til Seher.no på festen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Petter Northug flørter jo med alle   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer