VEKKER OPPSIKT IGJEN: Spanias kronprinsesse Letizia startet igjen spekulasjoner om at hun lider av spiseforstyrrelser, da hun torsdag dukket opp under en mottagelse i byen Gerona i syltynn utgave sammen med kronprins Felipe. Foto: Stella Pictures
VEKKER OPPSIKT IGJEN: Spanias kronprinsesse Letizia startet igjen spekulasjoner om at hun lider av spiseforstyrrelser, da hun torsdag dukket opp under en mottagelse i byen Gerona i syltynn utgave sammen med kronprins Felipe. Foto: Stella PicturesVis mer

Disse bildene vekker oppsikt

Men kronprinsesse Letizia nekter å legge på seg.

SEHER.NO:  Spanias kronprinsesse Letizia (37) startet en flom av spekulasjoner om hun lider av spiseforstyrrelser, da hun troppet opp i syltynn utgave i kronprinsesse Victorias bryllup i juni.

Spekulasjonene ser foreløpig imidlertid ikke ut til å ha hatt noen virkning på Letizia. Torsdag troppet hun opp tynnere enn noensinne under et offisielt besøk i byen Gerona sammen med ektemannen, kronprins Felipe (42).

Kronprinsessens blå topp uten ermer og tynne hvite bukser avslørte, fører neppe til at det spanske folket blir mindre bekymret for hennes helse.

Letizia selv har ikke kommentert rykteflommen, men flere eksperter har advart mot at hun fort kan lide samme skjebne som kronprinsesse Victoria og avdøde prinsesse Diana, som begge har slitt med spiseforstyrrelser.


- Vi snakker ikke om noen smitteeffekt blant prinsessene, men disse unge kvinnene er alle utsatt for de samme kulturelle faktorene. De blir hele tiden vurdert og presset, for å beholde et vakkert utseende. Belastningen med å stå i blitzregnet kan føles stor, sa proffesor ved psykiatri i Trondheim, Karl Gunnar Gøtesam, til avisen BT.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Syltynn prinsesse sjokkerte i bryllupet