Disse bildene skaper nye rykter

- Fyrstinnen Charlene synes å vise noen tegn til gravidmage.

I NABOLANDET: Det var bildene som ble tatt da fyrsteparet besøkte landsbyen La Turbie i Syd-Frankrike, rett utenfor Monaco, onsdag som avstedkom de nye ryktene om en snarlig familieforøkelse. Foto: Stella Pictures
I NABOLANDET: Det var bildene som ble tatt da fyrsteparet besøkte landsbyen La Turbie i Syd-Frankrike, rett utenfor Monaco, onsdag som avstedkom de nye ryktene om en snarlig familieforøkelse. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fyrst Albert av Monaco II (54) og hans fyrstinne Charlene (34) utsettes nesten ukentlig for nye rykter og spekulasjoner, begrunnede og mindre begrunnede, om enten gaviditet eller problemer i ekteskapet.

Denne uken er Charlene angivelig gravid igjen, etter at bildene i denne saken har blitt forelagt «eksperter».

- Fyrstinnen synes å vise noen tegn til gravidmage, heter det fra nyhets- og bildebyrået Stella.

Det kan også være at hun bare slipper magen litt, eller at hun har spist en bolle.

Uansett er det mange som ønsker et barn for Albert og Charlene. Det vil sikre arverekken i miniputt-monarkiet Monaco, og kunne bidra til at ekteskapet blir mer stabilt enn mange frykter at det er i dag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Megan nekter å kommentere gravid-ryktene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer