Hertuginne Meghan:

Disse bildene setter fart på babyryktene

Venter hertuginnen og prinsen sitt første barn?

AVSLØRES HEMMELIGHETEN HER?: Dette bildet får fart på ryktene om at en familieforøkelse er like rundt hjørnet for hertuginne Meghan og prins Harry. Det er ikke det eneste «beviset» fansen har funnet. Foto: NTB scanpix
AVSLØRES HEMMELIGHETEN HER?: Dette bildet får fart på ryktene om at en familieforøkelse er like rundt hjørnet for hertuginne Meghan og prins Harry. Det er ikke det eneste «beviset» fansen har funnet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Etter det storslåtte bryllupet i Windsor i mai, er det mange som venter spent på gladnyheten om at prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) venter sitt første barn. Den nyheten har hittil latt vente på seg, men skal vi tro ryktebørsen, kan det hende en familieforøkelse allerede er i ferd med å skje.

Noen nye bilder, tatt i forbindelse med lanseringen av kokeboken «Together: Our Community Cookbook», dukket nylig opp. Kokebokens inntekter skal ifølge Kensington Palace gå til veldedighet, nærmere bestemt «Our Community», slik at nettopp de kan fortsette å holde kjøkkenet sitt åpent for dem som trenger det.

Sammen med sin mor hjalp hertuginnen til med å lage mat i et telt utenfor Kensington Palace, noe flere fotografer foreviget. Da bildene ble inspisert nærmere, mener flere at de tydelig kan se en voksende babymage under hertuginnens plisséskjørt med høyt liv.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer

Rykteflom

Det var danske Se og Hør som først omtalte saken. Spesielt ett av bildene, der hertuginnen står mellom sin mor Doria Ragland og sin ektemann, har fått flere til å spekulere på om 37-åringen nå blir mor for første gang.

Under det sorte skjørtet skimtes nemlig det som flere brukere i sosiale medier omtaler som en tydelig babykul, uten at paret har bekreftet verken det ene eller det andre.

SKJULT KUL?: Flere brukere på Twitter mener dette bildet er det soleklare beviset på at Meghan bærer på en liten hertug eller «lady». Foto: NTB scanpix
SKJULT KUL?: Flere brukere på Twitter mener dette bildet er det soleklare beviset på at Meghan bærer på en liten hertug eller «lady». Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg vet jeg kommer til å få kritikk for dette, men ser Meghan gravid ut? Eller er det vinkelen eller måten skjørtet er på?, spurte en Twitter-bruker blant annet.

De nye bildene er imidlertid bare fortsettelsen på det som allerede har vært flere uker med elleville gravid-spekulasjoner.

Da Meghan og ektemannen deltok på en veldedighetskonsert sammen i starten av september, dukket den relativt ferske hertuginnen opp i en blå kjole som fikk mange til å sperre øynene opp. På flere av bildene som ble tatt kan man nemlig angivelig skimte en voksende mage.

DISKUTERES: Disse bildene fra tidligere i høst har fått mange til å undre om hertuginne Meghan er med barn. Foto: NTB scanpix
DISKUTERES: Disse bildene fra tidligere i høst har fått mange til å undre om hertuginne Meghan er med barn. Foto: NTB scanpix Vis mer
DISKUTERES: Disse bildene fra tidligere i høst har fått mange til å undre om hertuginne Meghan er med barn. Foto: NTB scanpix
DISKUTERES: Disse bildene fra tidligere i høst har fått mange til å undre om hertuginne Meghan er med barn. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skjult melding i sveisen?

Det eksisterer også en teori som mange mener er absurd, men som likevel blir omtalt. Nylig dukket Meghan nemlig nyfrisert opp på et arrangement, med håret ned. Helt siden bryllupet den 19. mai har hun stort sett hatt håret oppsatt offentlig, men ikke denne gangen.

Selv om hertuginne Meghan har hatt utslått hår ved enkelte anledninger den siste tiden, skal dette være første gang siden før bryllupet hun også hadde rettet ut håret.

FORANDRING FRYDER?: Magasinet Cosmopolitan spekulerer på om Meghans nye sveis kan signalisere at en eventuell graviditet snart skal kunngjøres. Foto: NTB scanpix
FORANDRING FRYDER?: Magasinet Cosmopolitan spekulerer på om Meghans nye sveis kan signalisere at en eventuell graviditet snart skal kunngjøres. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette i seg selv er ikke spesielt oppsiktsvekkende, men Cosmopolitan hevder at hertuginne Kate (36) har endret sveisen sin i forkant av kunngjøringen av alle sine tre svangerskap. Det får derfor magasinet til å tro at det kanskje kommer en avsløring om «Suits»-stjernen snart, skriver US Weekly.

Ingen kan derimot vite sikkert om den amerikanske eks-skuespilleren er med barn eller ikke før Kensington Palace eventuelt kunngjør det selv.

Fansen er lei av å vente

Under det nylige kongelige besøket i den engelske byen Sussex ble det ifølge Daily Mail filmet en video av prins Harry som kilte en to år gammel gutt, og det gikk ikke fansen hus forbi.

GODT HUMØR: Hertuginne Meghan var i strålende humør da hun hilste på folkemengden. Foto: NTB Scanpix
GODT HUMØR: Hertuginne Meghan var i strålende humør da hun hilste på folkemengden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet møtte prinsen på to år gamle Tobias Henning under hilserunden i gatene. Prinsen skal ha spurt toåringen om han hadde det fint, og deretter ha spurt han om han var kilen.

Ifølge nettstedet hyller fansen prinsen på sosiale medier for å være et naturtalent med barn, og flere mener at han kommer til å bli en fantastisk far.

Det mye omtalte hertugparet tok seg god tid til å hilse på folkemengden under besøket, og de kom blant annet i prat med to ti år gamle klassekamerater, Thomas og Kieran.

GA HIGH FIVE: Prins Harry skal ha ledd godt da et par klassekamerater innrømmet å ha droppet en skoleprøve for å møte hertugparet. Foto: NTB scanpix
GA HIGH FIVE: Prins Harry skal ha ledd godt da et par klassekamerater innrømmet å ha droppet en skoleprøve for å møte hertugparet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sammen med klassen sin ved Westbourne House School hadde de laget en presentasjon av byen til paret, med blant annet bilder av kjente landemerker.

Hertuginnen skal ha tatt imot gaven med et stort smil om munnen.

- Tusen, tusen takk. Det er så kult. Dette vil være til stor hjelp neste gang vi kommer hit, sa hun til guttene, ifølge nettstedet.

Da prins Harry ble informert om at de to kameratene gikk glipp av en latinprøve på skolen for å møte dem, ga han dem en overraskende «high five».

- Det er fantastisk! Men husk at utdanning er viktig, skal han ha sagt til dem.

Får ikke formelt foreldreansvar

At kongelige må forholde seg til andre regler og forventninger enn en alminnelig familie, er slett ikke ukjent. Siden Meghan giftet seg med prins Harry, har hun måttet forholde seg til en rekke regler - om alt fra påkledning til hva hun kan spise og ikke.

Like før forlovelsen i november i fjor, sa hun også opp jobben som skuespiller i den kjente TV-serien «Suits», samtidig som hun slettet samtlige av sine sosiale medier-kontoer.

Men å være kongelig innebærer også at Meghan og Harry ikke vil få det formelle foreldreansvaret for egne barn. Det er det i stedet dronning Elizabeth (92) som får.

Årsaken til dette skal, ifølge den amerikanske kongehuseksperten og forfatteren Marlene Koenig, være en over 300 gammel lov som ble innført av kong George II.

- Loven har aldri blitt endret. Han [George] gjorde dette fordi han hadde et veldig dårlig forhold til sin sønn, den da fremtidige kong George II. Han fikk derfor innført loven som gjorde at han som konge var verge for sine barnebarn, forklarte forfatteren til News.com tidligere i år.

Dette gjelder også for Kate og Williams tre barn, og gjaldt også for prins William og prins Harry frem til de fylte 18 år.

Saken fortsetter nedenfor.

BRYTER KONGELIG ETIKETTE: Meghan Markle uttalte seg politisk på pressekonferansen den 28. februar. Video: NTB Scanpix Vis mer

Bare en sønn arver tittelen

Når Meghan eventuelt avslører at hun er gravid, vil nok også mange spekulere på babyens kjønn. Om paret får en sønn vil han arve hertugdømmet og hertugtittelen. Det vil imidlertid ikke gjelde for en eventuell datter, da hun vil få tittelen «lady».

Med andre ord vil parets nåværende titler som hertug og hertuginne av Sussex dø ut, dersom de to ikke får sønner.

Denne regelen er muligens til irritasjon for Meghan, som selv er stolt feminist og ofte har snakket om kvinners rettigheter.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

Det er ikke bekreftet om de to venter barn sammen, men de har allerede utvidet den lille familien sin på ett vis.

I slutten av august fikk de to nemlig et nytt «familiemedlem» - hundevalpen Oz. Hertuginnen har tidligere vært åpen om sin store lidenskap for hunder.

Da paret gjorde sitt første intervju sammen, dagen de kunngjorde at de var blitt forlovet, avslørte Meghan at hennes ene hund var igjen hjemme i Los Angeles, mens den andre, Guy, var med til London. Guy har blant annet blitt observert sammen med dronning Elizabeth (92) i forbindelse med prinsebryllupet i mai.

LES OGSÅ: Røper Harrys hemmelige gave til Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer