Dirty Harrys strippeshow

Prins Harry lærer aldri. Nå har han vært på byen igjen - og havnet på strippeklubb.

SKANDALEPRINSEN: Prins Harry har vært ute på byen igjen - denne gangen på strippeklubb! Foto: All Over Press
SKANDALEPRINSEN: Prins Harry har vært ute på byen igjen - denne gangen på strippeklubb! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Partyprinsen!

Prins Harry (21) har igjen fått britene til å sette teen i halsen. Da den festgladeprinsen nylig skulle feire endt militærtjeneste, tok han med seg et par venner og dro på strippeklubben Spearmint Rhino utenfor London.


Her fikk Harry svært tett kontakt med en av stedets jenter - stripperen Mariella Butkute (28).


- Harry tigget meg om å få en privat nakendans. Jeg satt på fanget hans i ti minutter, og han klarte ikke å holde øynene unna puppene mine. Han ble hypnotisert av dem, forteller Mariella til avisen Sunday Mirror.


Prins Harry og vennene satte seg rett foran scenen og bestilte flere runder øl. Mariella våget seg bort for å si hei til prinsen, og han fikk sansen for henne med det samme.


- Jeg hadde på meg en kort sexy kjole og lange plasthæler - slike spm pornostjerner bruker. Harry var veldig hyggelig. Da jeg satte meg på fanget hans, sa han at han syntes jeg var vakker og spurte om jeg kunne danse for dem. Det gjorde jeg, og jeg så at Harry nøt synet av meg naken, sier den sexy stripperen.


Harry og hans følge forlot strippeklubben etter stengetid klokken fire om natten.


Prinsens sørafrikanske kjæreste, Chelsy Davy (21), er angivelig fly forbannet. Hun kommer til England tirsdag 18. april for å feire at Harry er ferdig med militærtreningen. I følge britisk pressen har Harry bedt henne om unnskyldning på SMS. Det spørs om det holder...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer