Dianas store sorg

Prinsesse Diana begravde venninnens barn i hagen sin, men var redd folk skulle tro det var hennes.

VENN I NØDEN: Prinsess Diana lot en venninne begrave sitt døde barn i sin skjermede hage. Foto: AP/Scanpix
VENN I NØDEN: Prinsess Diana lot en venninne begrave sitt døde barn i sin skjermede hage. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prinsesse Diana begravde en god venninnes dødfødte barn i sin private hage på Kensington Palace. Det hevder hennes bulter Paul Burrell i sin nye biografi om den avdøde prinsessen "The Way We Were".

- Det eneste problemet er at en dag vil folk finne dette barnet og tro det var mitt, skal hun ha sagt til ham senere i følge Daily Express.

Det var i april 1994 at Diana organiserte en vakker seremoni for den dødfødte datteren til sin gode venninne Rosa Monckton. Burrell forteller at han gikk inn i hagen og gravde en grav for den lille babyen og beskriver hvordan Diana selv hoppet ned i hullet for å hjelpe til med å grave det dypt nok.

Under seremonien som ble holdt av en katolsk prest, rant tårene nedover kinnene hennes og hun måtte bite seg hardt i leppa for å opptre som sterk foran de sørgende foreldrene.

Diana ønsket å holde opptrinnet skjult for dronningen, og ville holde det mellom seg og butleren. Han har likevel valgt å fortelle denne gripende historien i biografien sin, skriver Daily Express.

SE HER: Nye Suri-bilder. Anna Nicoles sønn døde i blodbad. Britney fikk en keiser!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer