Lady Kitty Spencer:

- Dianas niese dater 60-åring

Lady Kitty Spencer skal ha funnet lykken.

FUNNET LYKKEN: Lady Kitty Spencer har hele livet vært kjent som prinsesse Dianas niese. Hun har de siste årene bemerket seg som modell, og. Nå skal hun ha funnet lykken med en 32 år eldre mann. Foto: NTB scanpix
FUNNET LYKKEN: Lady Kitty Spencer har hele livet vært kjent som prinsesse Dianas niese. Hun har de siste årene bemerket seg som modell, og. Nå skal hun ha funnet lykken med en 32 år eldre mann. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Arvefølgen til den britiske tronen har mange medlemmer, og det er ikke alle som får like mye oppmerksomhet. Dronning Elizabeths barn, barnebarn, nieser, nevøer, tremenninger og andre slektninger kan alle overta om innehaverne av plassene foran dem brått går bort eller sier fra seg muligheten.

Blant andre så har sønnene til Lady Sarah Chatto, som er 23 og 19 år gamle, klart å få tabloidblekket til å sprute i britisk presse de siste årene. Mor og de to sønnene er å finne på en 24., 25., og 26. plass respektivt. Så har vi modellen Lady Gabriella Windsor på en 52. plass, som også har fått en hel del oppmerksomhet de siste årene.

Det er derimot ikke alle kongelige slektninger som kan arve tronen, og det påvirker heller ikke hvor mye de omtales eller ei.

Lady Kitty Spencer (28) har vært i rampelyset hele livet. Hun er kjent som niesen til prinsesse Diana, og er ofte en som stjeler showet.

32 år eldre mann

Da hertugparet av Sussex giftet seg i mai i fjor, ble Spencer viet store deler av oppmerksomheten. Hun har i tillegg stjålet showet ved en rekke andre anledninger, og har vært ansett som en av kongehusets peneste. Nå er hun derimot borte fra markedet.

Daily Mail omtaler saken om 28-åringens nye, angivelige forhold. En rekke ganger det siste året er hun blitt fotografert sammen med motemillionæren Michael Lewis, som er 60 år gammel. Det vil si at han er 32 år eldre enn henne, noe som vekker enkelte negative reaksjoner i sosiale medier.

OPPTATT: Flere kilder mener at Lady Kitty Spencer har funnet tonen med den 60 år gamle forretningsmannen Michael Lewis. Foto: NTB scanpix
OPPTATT: Flere kilder mener at Lady Kitty Spencer har funnet tonen med den 60 år gamle forretningsmannen Michael Lewis. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nylig ble de to fotografert i New York, noe Hello Magazine tolker som en bekreftelse på at de er sammen. De så nemlig svært forelsket ut der de trasket ned gatene i den amerikanske storbyen. Paret skal ha møtt hverandre i fjor sommer, og har holdt koken siden da, opplyser kilder om.

Ryktene om at Spencer hadde funnet kjærligheten med ham dukket først opp i august i fjor, men det er altså nå de to er blitt fotografert sammen. Lewis skal være verdt rundt 800 millioner norske kroner, og har tre voksne barn. Disse barna har Kitty Spencer begynt å følge på Instagram, noe mange tolker som et tegn på at hun og mangemillionæren har funnet hverandre.

Lewis driver flere kleskjeder i USA, og det er der han har tjent sin formue opp gjennom årene. Han har blant annet et hus til omtrent 200 millioner kroner i Regent's Park.

Ingen av dem har uttalt seg om det påståtte forholdet ennå, så vi må bare smøre oss med tålmodighet.

Verner om familiens privatliv

Selv om det først er de sista årene Lady Kitty for alvor har tatt steget inn i rampelyset, har hun likevel vært kjent for mange hele livet. Hun var bare seks år da tanten hennes, prinsesse Diana, døde i en tragisk bilulykke i Paris siste dagen i august 1997.

Hun rakk derfor ikke å oppleve mange minner med tanten sin, men de få minnene hun husker, holder hun kjært.

- Jeg var så ung da Diana døde. Det er bare noen få minner, men de er spesielle og fine. Jeg er så heldig som har dem, har hun tidligere sagt i et lengre intervju med Vanity Fair.

Lady Kitty har ved flere anledninger uttalt at hun står den britiske kongefamilien svært nær, spesielt fetterne prins Harry og prins William (36).

I et intervju med Harper's Bazaar var hun imidlertid ordknapp hva gjelder sin berømte familie, både for å være respektfull overfor dem, og for å verne om privatlivet deres.

Oppvokst utenfor rampelyset

I 1995 flyttet Kittys foreldre, Charles Spencer (54) og Victoria Aitken (53), fra London til Cape Town i Sør-Afrika med henne og søsknene, tvillingene Amelia (26) og Eliza (26), og broren Louis (25).

Grunnen var at de ønsket å beskytte barna fra all medieoppmerksomheten de fikk som følge av prinsesse Dianas popularitet, ifølge The Telegraph.

- Vi levde ikke et liv i rampelyset i Sør-Afrika. Jeg tror ikke noen der visste noe særlig om familien min. Det var fantastisk å vokse opp i et miljø der folk bygget hverandre opp, har hun fortalt til nettstedet.

Foreldrene hennes skilte imidlertid lag i 1997, noe som førte til at Charles Spencer flyttet tilbake til London, mens Kitty selv ble værende i Cape Town med mora. Begge foreldrene har giftet seg på nytt siden - faren to ganger, og mora én gang.

I seinere tid har 28-åringen også valgt å flytte tilbake til London. Der har hun planer om å bli, har hun røpet til Vanity Fair.

- Jeg har aldri følt at jeg må ofre noe bare fordi mamma bor i Sør-Afrika og pappa bor i London. Nå elsker jeg å være i London, og det gir mening for meg å være der. Det er et spennende sted å bo i 20-åra, har hun sagt til nettstedet.

LES OGSÅ: Babyhemmeligheten avslørt etter rykteflom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer