<strong>FORLOVET:</strong> Lady Kitty Spencer skal nå være forlovet med den 32 år eldre millionæren Michael Lewis. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Lady Kitty Spencer skal nå være forlovet med den 32 år eldre millionæren Michael Lewis. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lady Kitty Spencer:

- Dianas niese (29) forlovet med millionær (60)

Skal ha forlovet seg like før jul.

Publisert
Sist oppdatert

I mai i fjor fikk prinsesse Dianas niese, Lady Kitty Spencer (29), enorm oppmerksomhet for sitt nye forhold. Hun ble den gang koblet til den 32 år eldre millionæren Michael Lewis (60), og i sommer ble paret også observert på feriestedet Hamptons i utkanten av New York.

Og nå ser det ut til at duoen har tatt forholdet til neste steg. Ifølge Daily Mail skal de nemlig ha forlovet seg like før jul, noe en kilde som hevder å stå 29-åringen nær bekrefter overfor den britiske tabloidavisen.

- Hun har vært i Cape Town i juleferien, og har fortalt moren og resten av familien om det. Michael er elsket av dem alle. Til tross for formuen hans er han veldig jordnær og ydmyk, sier kilden til avisen.

Aldersforskjell

60-åringen, som fyller år senere denne måneden, har tre voksne barn fra et tidligere ekteskap.

Det var ifølge Page Six allerede i 2018 at Kitty Spencer for første gang ble koblet til den eldre millionæren. At det skiller hele 32 år mellom dem ser ikke ut til å bry noen av dem nevneverdig.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Flere ganger ble 29-åringen fotografert med motemillionæren - og forholdet høstet også mye negativ oppmerksomhet i sosiale medier. Paret skal ha møtt hverandre sommeren 2018, og holdt kontakten siden den gang, fortalte en kilde til HELLO i fjor.

Michael driver flere kleskjeder i USA, og det er der han har tjent sin formue opp gjennom årene. Han har blant annet et hus til omtrent 200 millioner kroner i Regent's Park.

Et liv i rampelyset

Lady Kitty Spencer har hatt en sentral rolle i rampelyset de siste årene, hvor hun særlig har blitt lagt merke til fordi hun stjeler showet enten på den røde løperen eller med oppsiktsvekkende overskrifter i tabloidpressen.

Også etter hertuginne Meghan og prins Harrys bryllup 2018 fikk 28-åringen oppmerksomhet. Da stjal hun showet og ble hyllet for sine vakre kjoler fra motegiganten Dolce & Gabbana.

Hun jobber i dag som modell, og har vært avbildet på en rekke store motemagasiner og gått på catwalken for flere berømte motehus. I sine tidligere år levde Kitty en heller tilbaketrukket tilværelse - men i dag er hun en sentral skikkelse i den britiske kjendisverden - og hun oppdaterer ofte også sine tilhengere på sin Instagram-profil.

Blant annet fikk hun mye oppmerksomhet i 2018 da hun delte et bilde av seg selv som barn.

Flere var nemlig skråsikre på at det var datteren til prins William (37) og hertuginne Kate (37) sin datter, prinsesse Charlotte (4), hun la ut bilde av.

- Første dag på skolen, skriver 29-åringen under bildet, etterfulgt av emneknaggen «TBT» (tilbakeblikk på en torsdag, journ. anm.).

Både hårfrisyren og skoene som Kitty Spencer har på barndomsbildet, minner mye om prinsesse Charlotte utseende da hun begynte på førskolen for to år siden.

I tillegg til flere følgere, kommenterte også en rekke internasjonale medier den slående likheten mellom de to. Deriblant People, Express, Hello! Magazine og E! News mente at Kitty og Charlotte er bortimot «identiske».

LES OGSÅ: Kobles til ny mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer