Lady Kitty Spencer:

Dianas niese (28) på luksusferie med styrtrik kjæreste (60)

Ferierer sammen utenfor New York.

PÅ FERIE: Avdøde prinsesse Dianas niese, Lady Kitty Spencer (28) dater for tiden en 60-åring. Nå er de på ferie sammen i fasjonable Hamptons utenfor New York. Foto: NTB Scanpix
PÅ FERIE: Avdøde prinsesse Dianas niese, Lady Kitty Spencer (28) dater for tiden en 60-åring. Nå er de på ferie sammen i fasjonable Hamptons utenfor New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai ble det kjent at avdøde prinsesse Dianas niese, Lady kitty Spencer (28) hadde begynt å date den 32 år eldre millionæren Michael Lewis (60). Forholdet vekket stor oppsikt i den internasjonale sladrepressen, særlig på grunn av den store aldersforskjellen mellom dem.

Nå er det ingen tvil om at det er romantiske følelser mellom Spencer og den svært mye eldre mangemillionæren - som har tjent seg svært rik på blant annet moteselskapet «Foschini».

Paret har nemlig ifølge Page Six den siste tiden blitt observert på feriestedet Hamptons i utkanten av New York i USA. Paret skal blant annet ha blitt observert gående i Southampton.

Ifølge det amerikanske magasinet skal paret ha datet hverandre i ett år allerede.

Spencer delte også nylig et bilde på Instagrams historiefunksjon, som viser at hun tilbringer tid på stranden i det svært luksuriøse området - som mange internasjonale berømtheter flokker seg til hver eneste sommer.

PÅ STRANDEN: Lady Kitty Spencer la nylig ut denne bildet på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram
PÅ STRANDEN: Lady Kitty Spencer la nylig ut denne bildet på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Kom rett fra Italia

Paret ble observert i utkanten av New York bare dager etter at Spencer hadde kommet hjem fra Como-sjøen i Italia. Prinsesse Dianas niese har lagt ut svært mange bilder på sin Intagram-profil også herfra den siste tiden.

Ifølge Page Six var 28-åringen i Italia i forbindelse med et arrangement i regi av den svært luksuriøse motegiganten Bvlgari som produserer luksusvarer som smykker, ur, håndvesker og parfyme.

På flere av bildene Spencer har delt på Instagram fra Italia-reisen, poserer hun med flotte vesker og tilbehør fra det berømte merket.

På et bildene har hun også på seg en ekstravagant rosa kjole fra det italienske motehuset Dolce & Gabbana - mens hun smiler pent til fotografen. Om den 32 år eldre millionærkjæresten også var med på turen, er ikke kjent - men basert på bildene 28-åringen delte med sine 485 000 følgere, så det ut til at hun storkoste seg i Italia likevel.

Datet i ett år

Det var ifølge Page Six i fjor at Spencer for første gang ble koblet til den eldre millionæren Michael Lewis. At det skiller hele 32 år mellom dem ser ikke ut til å bry noen av dem nevneverdig.

Flere ganger ble 28-åringen fotografert med motemillionæren - og forholdet høstet også mye negativ oppmerksomhet i sosiale medier. Paret skal ha møtt hverandre sommeren 2018, og holdt kontakten siden den gang, fortalte en kilde til HELLO tidligere i år.

Det var i oktober i fjor at ryktene om et angivelig forhold for første gang begynte å svirre. Duoen har imidlertid ikke selv bekreftet forholdet - men at de to har blitt fotografert sammen en rekke ganger den siste tiden, tar mange som en bekreftelse på at de er kjærester.

Se dette innlegget på Instagram

La Vie en Rose 💗

Et innlegg delt av Kitty Spencer (@kitty.spencer)

Lewis driver flere kleskjeder i USA, og det er der han har tjent sin formue opp gjennom årene. Han har blant annet et hus til omtrent 200 millioner kroner i Regent's Park.

60-åringen har også tre voksne barn - og Spencer har begynt å følge disse på Instagram, noe mange tolker som et tegn på at hun og mangemillionæren er sammen.

MODELL: Det er ingen tvil om Lady Kitty Spencer har sans for mote. Foto: NTB Scanpix
MODELL: Det er ingen tvil om Lady Kitty Spencer har sans for mote. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjal showet

Spencer har hatt en sentral rolle i rampelyset de siste årene, hvor hun særlig har blitt lagt merke til fordi hun stjeler showet enten på den røde løperen eller med oppsiktsvekkende overskrifter i tabloidpressen.

Senest i mars i år fikk Spencer mye oppmerksomhet, da hun stilte opp og poserte på flere bilder i magasinet Harper's Bazaar. Også etter hertuginne Meghan og prins Harrys bryllup i mai fjor fikk 28-åringen oppmerksomhet. Da stjal hun showet og ble hyllet for sine vakre kjoler fra motegiganten Dolce & Gabbana.

Spencer jobber i dag som modell, og har vært avbildet på en rekke store motemagasiner og gått på catwalken for flere berømte motehus. I sine tidligere år levde Spencer en heller tilbaketrukket tilværelse - men i dag er hun en sentral skikkelse i den britiske kjendisverden - og hun oppdaterer ofte også sine tilhengere på sin Instagram-profil.

LES OGSÅ: - Nesten som en ammetåke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer