BRIKKE I ET SPILL: Boka hevder at Diana brukte både menn og media for å hevne seg på Charles og sin eks-svigerfamilie. Foto: All Over Press
BRIKKE I ET SPILL: Boka hevder at Diana brukte både menn og media for å hevne seg på Charles og sin eks-svigerfamilie. Foto: All Over PressVis mer

- Diana var en sexjeger

Var Diana mindre knust av skilsmissen enn man tidligere har trodd?

SEHER.NO: I den nye boka "The Diana Chronicles" skrevet av forfatteren Tina Brown, hevder hun at den avdøde prinsesse Diana var alt annet enn den forsmådde eks-konen mediene har femstilt henne som.


 - Skilsmissen fra prins Charles gjorde henne til en ivrig sexjeger og en hevngjerrig kvinne som gjorde mye for å sette sin eksmann i dårlig lys, hevder Brown ifølge Dagbladet.


Blant annet skal Diana ha brukt menn som et middel for å gjøre sin eksmann og tidligere svigerfamilie sjalu.


Hun lekket flere historier til pressen, slik at mediefokuset ville være på henne selv, og ikke på Charles og hans daværende nye kjæreste Camilla Parker Bowles, som han senere giftet seg med.


Blant annet skal Diana ha tipset fotografer om den berømte kysset mellom henne og Dodi Al Fayed, slik dette ville prege britiske medier den samme dagen som Charles og Camilla skulle være i offentligheten i England.


Tina Brown hevder videre at Diana aldri hadde til hensikt å gifte seg med Dodi Al Fayed, og at han bare var et middel for å hevne seg på Charles og resten av den britiske kongefamilien.