Diamantjubileet slik du aldri har sett det før

Disse spektakulære bildene gjør at du nesten er med på feiringen av dronning Elizabeth. Og du kan styre bildene selv!

SE DE FANTASTISKE BILDENE: Nederst i saken kan du trykke på hvert enkelt bilde og selv rotere og zoome som du vil. Foto: All over press/Getty Images/AOP
SE DE FANTASTISKE BILDENE: Nederst i saken kan du trykke på hvert enkelt bilde og selv rotere og zoome som du vil. Foto: All over press/Getty Images/AOP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Storbritannia feiret den siste uken det storslagne jubileumet av dronning Elizabeth (86), som mandag hadde sittet på den britiske tronen i hele 60 år.

Britene har gått mann av huse for å vise den flotte dronningen at de støtter opp om henne, og søndag hadde hele 1,2 millioner mennesker stilt seg opp langs elva Themsen for å se dronningens jubelferd på vannet.

Mandag kveld ble det arrangert en enorm konsert utenfor Buckingham Palace, med artister av verdenskaliber og 12 000 tilskuere på innsiden - men kanskje minst like mange på utsiden, som overvar konserten på storskjermer.

Skulle du gjerne vært tilstede på et eller flere av Storbritannias Jubilee-arrangementer, kan du se på disse unike panoramabildene - zoome inn og ut - og drømme at du er tilstede!
 
Trykk på bildene under og drøm deg til London. Med musen kan du dra bildet rundt 360 grader og se opp og ned, og med hjelp av knappene + og - kan du zoome inn og ut på det du vil i bildene...


Åpne bildeserie

Se flere bilder og les alt om den store feiringen i Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: På sykehus etter å ha stått i fire timer
ERROR:

Javascript not activated

ERROR:

Javascript not activated

ERROR:

Javascript not activated

ERROR:

Javascript not activated

ERROR:

Javascript not activated

ERROR:

Javascript not activated

ERROR:

Javascript not activated

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer