Dette visste du ikke om Letizias familie

Også før hun ble spansk kronprinsesse hadde Letizia berømte slektninger...

STOLT: Kronprinsesse Letizia hadde ikke anledning til å overvære prisutdelingen, men hun var garantert svært stolt over sin farmor som vant "Natinaol Radio Awards". Foto: All Over Press
STOLT: Kronprinsesse Letizia hadde ikke anledning til å overvære prisutdelingen, men hun var garantert svært stolt over sin farmor som vant "Natinaol Radio Awards". Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Letiza hadde en kanskje en prinsessedrøm i magen som mange andre ungjenter, men hun fulgte i farmors imponerende fotspor da hun valgte å bli journalist.

Kronprinsessens farmor, Menchu Alvarez,  er nemlig en svært anerkjent radiostemme i Spania.

I forrige uke kunne den spanske kronprinsessen være spesielt stolt av sitt forbilde.

Farmoren ble nemlig hedret med «National Radio Awards 2013» - og ble hyllet av journalistkollegaer fra hele landet. Også hennes sønn, Letizias far Jesus Ortiz, var på plass i salen for å gratulerer sin mor. 
 
Letizia har selv fortalt at hun ikke kunne bli annet enn journalist. Faren er også en kjent radioreporter og farmoren er altså det nærmeste man kommer en legende i spansk radio.

- Helt fra jeg var liten, tok bestemor meg med i studio. Jeg spiste mikrofoner, og gjorde leksene blant skrivemaskiner og hauger av papir, har Letizia fortalt tidligere.

Men selv om hele familien er vant med å stille spørsmål til andre og forventer gode svar, har de selv måtte lære seg å si ingen kommentar.

Senest på prisutdelingen i forrige uke, måtte kronprinsessens farmor forholde seg taus.

Journalistkollegaene stilte ifølge Svensk Damtidning spørsmål om krisen i det spanske kongehuset, men om det måtte selv radiolegenden i familien tie! 

Les også:  Trues av hemmelige bryllupsbilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer