Märtha Louise og ny kjæreste:

Dette vet vi om Märthas nye kjæreste

Sjamanen er blant annet Gwyneth Paltrows spirituelle guide.

SJAMAN: Amerikanske Durek Verrett er Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld kunne prinsesse Märtha Louise (47) avsløre at hun har funnet kjærligheten igjen, tre år etter at hun og Ari Behn (46) gikk hver til sitt.

Hennes utvalgte er den amerikanske shamanen Durek Verrett (44), og forholdet bekreftet begge på Instagram.

- Jeg føler meg så glad og velsignet for at han er kjæresten min, skrev blant annet Märtha Louise til et bilde av de to.

Durek bor og jobber i Los Angeles, og har den siste tida jobbet sammen med prinsessen med et foredrag med folkus på selvrealisering, et foredrag de skal holde i Norge og Danmark i mai.

SKAVLAN: I mars gjestet sjamanen Durek Verrett Skavlan sammen med prinsessen. Her med programleder Fredrik Skavlan. Foto: NTB Scanpix
SKAVLAN: I mars gjestet sjamanen Durek Verrett Skavlan sammen med prinsessen. Her med programleder Fredrik Skavlan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mars var paret gjester i «Skavlan» på TV 2, den gang som samarbeidspartnere. Da kunne de fortelle at de hadde møttes gjennom en felles bekjent i oktober i fjor.

Helt siden de møttes i fjor, har prinsessen og Durek møttes jevnlig - noe man kan se på Instagram-kontoene deres. Blant annet la prinsessen ut et bilde av de to da Durek fylte år i november, der hun skrev følgende til en bildeserie av de to:

- Gratulerer med dagen, vidunderlige bror. Alltid vidunderlig å møtes, lære og le. Ha en fantastisk dag.

Norskættet mor

På sin egen hjemmeside beskrives Durek som en «bro», mellom det spirituelle og fysiske, og det skrives at han bruker gammel åndelig visdom kombinert med tiår med dedikert studie og praksis for å bidra til å bringe suksess, lykke og helbredelse inn i folks liv.

Hjemmesiden opplyser også at han kommer fra en lang slektslinje med spirituelle, inkludert minstre, orakler og healere.

44-åringen ble født i nord-California. Faren hans er afrikansk/haitisk, og moren hans er av både østindisk og norsk opphav. Ifølge Maranda Pleasant Media begynte han sine spirituelle studier i en alder av 12, og allerede som 16-åring hadde han bygget opp et en stor kundebase i California.

Ifølge nettstedet L'Offisiel er han blant annet Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow (46) sin spirituelle guide. Paltrow har portrettert ham på sin nettside, Goop.

Saken fortsetter under videoen.

DATING: Det blir mye latter i Senkveld-studioet når Märtha Louise og Lilli Bendriss får spørsmål om dating og Tinder. Vis mer

- Følte meg annerledes

Til L'Offisiel har han fortalt at han ble «valgt» i en alder av fem, men at faren hans hadde strenge regler for ham når det kom til å bli sjaman.

- Han vokste opp i den verdenen, så han ville at jeg skulle ha et normalt liv, ikke et sånt liv som han hadde hatt. Han sa: «Med en gang du går inn i det, kommer du til å føle deg utstøtt. Folk kommer til å synes du er rar fordi du kan gjøre ting som de ikke kan. Så jeg vil virkelig at du vurderer denne veien», sa han i 2018.

Saken fortsetter under.

I et intervju med H Fusion, har han utdypet oppveksten:

- Jeg følte meg veldig annerledes da jeg vokste opp. Men nå føles det ikke rart, for det jeg gjør er å skjære inn på en person og hva de kan se, og lære dem hva det er. Det åpner opp andre gaver i dem, og det blir en flom av andre typer ferdigheter som er i dem - som de ikke engang innså at de var i stand til å bruke, har han sagt.

LES OGSÅ: Nyter tiden uten barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer