Prins William og prins Harry:

- Dette snakket brødrene om

Prinse William og prins Harrys forhold er det ikke lett å bli klok på.

VIKTIG SAMTALE: Prins Harry og prins William skal ha snakket sammen nylig, men først nå blir det avslørt hva de skal ha snakket om. Foto: REX / NTB
VIKTIG SAMTALE: Prins Harry og prins William skal ha snakket sammen nylig, men først nå blir det avslørt hva de skal ha snakket om. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert

I slutten av mars ble det kjent at prinsebrødrene William (38) og Harry (36) etter alt å dømme skal møtes igjen innen kort tid. Forholdet deres har som kjent fått enorm spalteplass de siste årene, og mange mener mye om hvordan ståa mellom de to skal være på nåværende tidspunkt.

Det som imidlertid er ganske sikkert, er at det tilsynelatende iskalde forholdet ikke skal ha blitt bedre etter Harrys sjokkintervju sammen med kona hertuginne Meghan (39).

BEKYMRET FOR HUDFARGE: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

Hertugparet av Sussex var ikke akkurat varme i ordelaget om den britiske kongefamilien, men Harry skal ha snakket med storebroren i etterkant.

Telefonsamtalen skal imidlertid ikke ha hjulpet noe særlig på forholdet, men nå mener en kilde, som hevder å stå de to prinsene nær, å vite hva de snakket om.

Røper innholdet

- Samtalen Harry og William hadde etter det store intervjuet endte ikke bra. Og ja, de ble enige om statuen, men kommunikasjonen mellom dem er minimal og over e-post og WhatsApp, sier kilden til US Magazine.

Som nevnt er det ventet at de to skal møtes i sommer, da i forbindelse med det som skulle vært deres avdøde mor, prinsesse Dianas, 60 årsdag. En statue av henne skal avdukes, og det er derfor ventet at William og Harry vil møtes på Kensington Palace.

Dette skal altså ha vært det eneste William og Harry snakket om på telefonen for kort tid siden.

GODE VENNER: Det er ikke første gang vi ser John Carew og Prins William kose seg i hverandres selskap, og Carew er glad for vennskapet med prinsen. https://www.seher.no/kongelig/letter-pa-sloret-om-vennskapet-til-prins-william/70768279 Vis mer

- Vil ikke møtes i forkant

Diana døde bare 36 år gammel i en tragisk bilulykke i 1997. I ettertid har begge sønnene uttalt seg om det enorme savnet etter moren og hvordan de har stått støtt sammen siden hendelsen.

Det er kanskje derfor ikke så rart hvis det er nettopp Diana som skal føre dem sammen igjen.

- Harry har mye som skjer i livet på jobbfronten og er opptatt med å planlegge ankomsten til datteren (han og Meghan venter sitt andre barn journ.anm), og prøver å ikke tenke på konsekvensene som kan komme dersom han returnerer til Storbritannia, sier kilden videre.

Kilden legger videre til at alle øyne vil være rettet mot de to brødrene på den store dagen, og at hver eneste bevegelse de foretar seg vil bli analysert.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Prins William skal også ønske å møte broren før de møtes i offentligheten.

- Han tror ikke det er mulig for dem å bli gjenforent i offentligheten uten at det vil være spenning med mindre de legger forskjellene sine til side i forkant, sier kilden, som legger til at prins Harry imidlertid ikke skal ønske å bli sjefet rundt av storebroren.

Endring etter bryllupet

William og Harry har som nevnt stått fjellstøtt ved siden av hverandre gjennom oppveksten og store deler av sitt voksne liv. At det skulle stå så dårlig til mellom prins Charles' to sønner, kom nok overraskende på mange - men ikke for Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

Vagle har tidligere forklart at det sies at konflikten mellom brødrene startet da William spurte lillebroren om han ikke var litt for rask på avtrekkeren med å gifte seg med hertuginne Meghan i 2018.

UENIGE: Det var mange som hadde møtt opp i Windsor i anledning prins Harrys og Meghan Markles bryllup, men ikke alle var enige i prinsens valg av brud. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Emilie Rydning Vis mer

- Det skjedde i hvert fall noe etter at Harry fant sin livsledsager. Ryktene vil også ha det til at William er skuffet over at Harry stakk fra alt av plikter, mens han står igjen «alene» med alt, sa kongehuseksperten.

Vagle tror også at en mulig forskjellsbehandling kan ha tæret på forholdet mellom brødrene.

LES OGSÅ: - Et liv fylt av begrensninger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer