<strong>BRYLLUPSKLAR:</strong> Prins William og Kate Middleton har skapt bryllupsfeber i Storbritannia. Nå er det kun to uker til paret gifter seg. Foto: Stella Pictures
BRYLLUPSKLAR: Prins William og Kate Middleton har skapt bryllupsfeber i Storbritannia. Nå er det kun to uker til paret gifter seg. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette skal Kate ha under brudekjolen

Kjolen er fremdeles en godt bevart hemmelighet, men nå er det avslørt hva bruden skal ha innerst.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er kun to uker igjen til Kate Middleton (29) og prins William (28) skal gifte seg i London.

Etter at parets forlovelse ble offentliggjort i november, har verdenspressen spekulert heftig i hva slags brudekjole 29-åringen kommer til å bruke på den store dagen.

Men selv om det fremdeles er en godt bevart hemmelighet, er det nå blitt kjent hva Kate kommer til å ha på seg under kjolen. Og strømpebuksene, som bruden har valgt fra merket Aristoc, kommer til å være glamorøse og sexy, hevder Women's Wear Daily ifølge Us Magazine.

- Aristoc er et merke som blir produsert i Derbyshire, og er kjent for produktinnovasjon, vakre sømmer, flott garn og sin spesielle kompetanse innenfor forming, sier en talsmann for Aristics morderselskap Courtaulds til nettstedet.

Men det er ikke bare Kates antrekk fansen er spente på foran det kongelige bryllupet. Prins Williams bryllupsdress er ifølge Us Magazine nemlig låst inne på et hemmelig sted. Når den skal bringes til den kommende brudgommen, vil den bli fraktet med et skuddsikkert kjøretøy, hevder en kilde.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hennes plikt er å produsere en arving


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer