Prinsesse Ingrid Alexandra:

Dette skal hun gjøre nå

Prinsesse Ingrid Alexandra er ferdig på skolen.

NYE PLANER: Kongehuset røper hva prinsesse Ingrid Alexandra skal nå. Foto: Kongehuset/NTB
NYE PLANER: Kongehuset røper hva prinsesse Ingrid Alexandra skal nå. Foto: Kongehuset/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For kort tid siden var prinsesse Ingrid Alexandra (19) ferdig på Elvebakken videregående skole, og la med det 13 års skolegang bak seg.

Hva hun skal fremover har frem til nå ikke vært kjent, men i en pressemelding fra Slottet avsløres det nå hvilke planer prinsessen har.

Slottet opplyser om at Ingrid Alexandra til høsten skal jobbe som skoleassistent og miljøarbeider på Uranienborg skole, hvor hun selv har vært elev.

Fra januar 2024 skal hun avtjene 12 måneders førstegangstjeneste ved Ingeniørbataljonen i Brigade Nord.

Hun vil derfor befinne seg på Skjold leir i Indre Troms.

Emosjonelt

Da prinsessen hadde avslutning på skolen, var både kronprins Haakon (49), kronprinsesse Mette-Marit (49) og prins Sverre Magnus (17) til stede.

- Det er naturligvis en stor dag. 13 års skolegang er unnagjort, og der ute venter den store verden. Jeg tipper kronprinsparet er både veldig stolte og vemodige på en gang. De har allerede snakket om at de gruer seg til barna skal flytte ut, og nå nærmer det seg med stormskritt, sa Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle tirsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer