Harry og Meghan:

Dette skal Harry og Meghan gjøre før de trekker seg tilbake

Hertugparet har kun seks offisielle oppdrag til som kongelige.

TRER TILBAKE: Hertugparet befinner seg for tiden i Canada. Neste måned reiser de derimot tilbake til Storbritannia igjen. Foto: NTB Scanpix
TRER TILBAKE: Hertugparet befinner seg for tiden i Canada. Neste måned reiser de derimot tilbake til Storbritannia igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av januar kom den overraskende nyheten om at hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) ønsket å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter. Det innebærer at ekteparet vil miste både apanasje og titler.

Nå er hertugparets siste opptredener på vegne av det britiske kongehuset avslørt.

Ifølge Harry og Meghans talsperson har de seks offisielle oppdrag i Storbritannia foran seg før de trer tilbake den 31. mars, melder Sky News onsdag.

Harry skal blant annet i opptak med rockestjernen Jon Bon Jovi og The Invictus Games Choir i slutten av denne måneden, mens Meghan vil være til stede for å markere den internasjonale kvinnedagen 8. mars.

Andre oppdrag inkluderer prisutdelingen Endeavour Fund Awards, åpningen av Silverstone Experience og Mountbatten Music Festival, ifølge nettstedet.

Deres siste offisielle opptreden vil være sammen med resten av kongefamilien under Commonwealth Service i Westminster Abbey den 9. mars.

Harry ventes også å delta på London Marathon som støttespiller i april.

I mai vil duoen vil være til stede under Invictus Games, et sportsarrangement for sårede soldater grunnlagt av prins Harry, men da ikke i kongelig tjeneste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer