Dette sier kysset om brudeparets fremtid

Kroppsspråksekspert mener de nygifte skiller seg skarpt fra Charles og Diana.

FLØRTENDE OG FORELSKET: Prins William, hertug av Cambridge og Catherine, hertuginne av Cambridge, så svært forelsket ut da de kysset, smilte og flørtet på Buckingham Palace-balkongen fredag ettermiddag. Der mottok de nygifte jubelbruset fra folkemeng Foto: All Over Press
FLØRTENDE OG FORELSKET: Prins William, hertug av Cambridge og Catherine, hertuginne av Cambridge, så svært forelsket ut da de kysset, smilte og flørtet på Buckingham Palace-balkongen fredag ettermiddag. Der mottok de nygifte jubelbruset fra folkemeng Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ved siden av øyeblikk som «avsløringen» av Kate Middletons (29) brudekjole og selve vielsen i Westminster Abbey, var nok de nygiftes kyss på slottsbalkongen bryllupsdagens viktigste hendelse fredag - både for de oppmøtte folkemassene og TV-seerne.

Foran et jublende London kysset prins William (28) og Kate Middleton, nå hertuginne av Cambridge, hverandre offentlig for første gang. Og Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland var ikke sen med å omtale de kyssende på Buckingham Palace-balkongen som «et tydelig lykkelig brudepar».

Kroppsspråkeksperten Peter Collett mener at Kate og Williams balkongkyss, som ble fulgt av fnising fra brudens side og et bredt smil fra brudgommens, vitner om en like lykkelig fremtid for de nygifte.

- Kroppsspråket til William og Catherine var stikk motsatt av Charles' og Dianas for 30 år siden. Deres kjærlige gester mot hverandre signaliserer at forholdet deres vil bli langt og lykkelig, sier Collett ifølge Daily Mail.

Han trekker altså frem kontrasten til prins Charles' (62) og Dianas bryllup og arrangerte ekteskap, et forhold som fikk en tragisk slutt da Diana omkom i en bilulykke i 1997.

- I 1981 var det mange tegn som viste at forholdet ikke hadde noen god fremtid, og de fleste tegnene kom fra Charles. Han så svært trist ut, gav Diana lite oppmerksomhet, og under seremonien tørket han øynene to ganger - et klassisk tegn på tristhet, og kanskje anger, forteller eksperten.

Og der kysset til Charles og Diana virket noe stivt og påtvunget i 1981, var William og Kate fredag åpenbart mye mer komfortable i rollene som nygifte.

Både det faktum at de faktisk kysset to ganger, omfavnet hverandre flyktig og forlot slottsbalkongen hånd i hånd, vitner om at deres giftermål nok er basert på «ekte kjærlighet» - i motsetning til det mer praktiske arrangementet mellom Williams foreldre.

- I dag ser vi derimot et helt annet bilde, der William og Kate både fører seg kongelig og åpenbart nyter anledningen. Og William er fullstendig selvsikker, noe som er litt ulikt ham, og paret er helt oppslukt av hverandre. Det var også flere rørende øyeblikk under vielsen, som da Kate tittet bort på William og han kjærlig gjengjeldte blikket da han merket at hun så på ham, påpeker Collett overfor DailyMail. 

Nå gjenstår det bare å se om hertugen og hertuginnen av Cambridge faktisk får en fremtid som er like strålende og minneverdig som selve bryllupsdagen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kates barndom kan avsløre målet for bryllupsreisen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer