Prins Albert:

Dette sier han om coronaviruset

Prinsen fikk påvist Covid-19 fredag.

SMITTET: Prins Albert er blant dem som er blitt smittet med coronaviruset. Nå takker han for støtten han har fått fra folket. Foto: NTB Scanpix
SMITTET: Prins Albert er blant dem som er blitt smittet med coronaviruset. Nå takker han for støtten han har fått fra folket. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag ettermiddag ble det kjent at prins Albert II av Monaco (62) hadde testet positivt for Covid-19, eller coronaviruset som det blir kalt.

Overfor den franske tv-kanalen BFMTV sa en representant for 62-åringen da at prinsens helsetilstand «ikke er en grunn til bekymring». Nå snakker prinsen selv om tilstanden.

- Litt nyheter. Tilstanden er uendret. Litt feber, litt hoste. Vitale tegn ser bra ut. Legene er fornøyde for nå, forteller Monacos regent til People.

Hilsen fra fyrsten

Nettstedet skriver at prinsens temperatur måles regelmessig, og at leger følger med på oksygennivået i blodet hans med jevne mellomrom.

Fredag delte fyrstefamilien en offisiell uttalelse på prinsens vegne, der de takket for alle gode tanker.

«Hans kongelige høyhet prins Albert II ble rørt over de mange sympatimeldingene som har kommet til ham fra hele verden», sto det skrevet i pressemeldingen.

Videre kom det frem at prinsen forblir inne på palasset, og at han derfra samarbeider med sine nærmeste samarbeidspartnere i samsvar med forsiktighetsregler.

«Helsen hans, som blir overvåket av leger flere ganger om dagen, er ingen grunn til bekymring», sto det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer