Durek Verrett og Märtha Louise:

Dette sier han om bryllupet

Ordknapp om den store kjærlighetsfeiringen.

FORLOVET: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett skal snart gifte seg, men nekter å dele detaljer. Foto: Lise Åserud / NTB
FORLOVET: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett skal snart gifte seg, men nekter å dele detaljer. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

7. juni i fjor kom gladnyheten om at prinsesse Märtha Louise (51) og Durek Verrett (48) hadde forlovet seg.

«Kjærlighet dømmer ikke hvor man kommer fra eller hvem man er som mennesker. Kjærlighet skaper bro mellom mennesker, kulturer og religioner. Og vi er glade for å ha funnet hverandre, på tvers av kontinenter, etnisitet og sosial bakgrunn», skrev paret i en pressemelding.

Siden den gang har paret gitt hint her og der om det kommende bryllupet, men foreløpig er det «ingen» som vet når eller hvor det skal skje.

Da Se og Hør møtte Verrett under Universals sommerfest denne uken, ville han heller ikke da dele med seg av planene. Samtalen med Se og Hørs utsendte reporter gikk nemlig slik:

- Når er bryllupet?

- Det kommer jeg ikke til å si noe om.

- Men dere har en dato?

- Selvfølgelig.

- Er det snart?

- Det kommer jeg ikke til å si noe om.

Å holde tett om bryllupsdetaljene er tilsynelatende en planlagt greie for paret. Da Se og Hør møtte 48-åringen i april ville han heller ikke den gang gi bort for mye. Derimot kunne han skryte stort av prinsessen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer