Prinsesse Madeleine:

- Dette kan ende i en katastrofe

Prinsesse Madeleine er veldig skuffet over venninnens bryllupsvalg.

SKUFFA: Prinsesse Madeleine er skuffet over bestevenninnen etter at hun spurte Madeleines erkefiende om å være brudepike. Foto: NTB Scanpix.
SKUFFA: Prinsesse Madeleine er skuffet over bestevenninnen etter at hun spurte Madeleines erkefiende om å være brudepike. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I sommer er det duket for bryllup for prinsesse Madeleines (35) bestevenn Luise «Lussan» Gottlieb (35), som skal gifte seg med Gustav Thott (40).

Ifølge det svenske kjendisnettstedet Stoppa pressarna skal den svenske prinsessen ha blitt tilbudt å være brudepike.

Dette var stor stas for prinsessen, helt til noe helt uventet dukket opp.

Ifølge kjendisnettstedet skal nemlig Madeleines erkefiende, Stephanie Bergström, ha blitt spurt om det samme.

- Det virker som at ryktene stemmer. Lussan har også spurt Stephanie om hun også vil være brudepike. Dette kan ende i en katastrofe, skal en kilde ha uttalt til det svenske kjendisbladet Hänt Extra.

Ifølge Stoppa pressarna skal prinsesse Madeleine blitt veldig skuffet over sin bestevenninnes valg av brudepiker.

- Madeleine er fremdeles skuffet over dette. Hun ble jo forrådt av både Jonas og Stephanie. Vi får se hvordan dette ender. Hvem vet, kanskje Madeleine takker nei til å være brudepike etter dette, sier en kilde til nettstedet.

Ble sammen med eksforloveden

Stephanie var tidligere prinsesse Madeleines bestevenninne. Forholdet kjølnet imidlertid betraktelig da Stephanie fant lykken med Jonas Bergstrøm (39) i 2011, kun ett år etter at han hadde vært utro mot Madeleine.

IKKE VENNER: Stephanie Bergstöm mistet vennskapet med prinsesse Madeleine da hun ble sammen med ekskjæresten Jonas Bergström. Foto: All Over Press
IKKE VENNER: Stephanie Bergstöm mistet vennskapet med prinsesse Madeleine da hun ble sammen med ekskjæresten Jonas Bergström. Foto: All Over Press Vis mer

Forlovelsen mellom prinsesse Madeleine og Jonas ble brutt etter avsløringen om at 39-åringen hadde hatt en het affære med norske Tora Uppstrøm Berg.

Den norske jenta snakket ut om natten hun hadde med Jonas i et intervju med Se og Hør i 2010. I god tid før bruddet skal det dessuten ha utspilt seg et sjalusidrama mellom de dem.

Da prinsesse Madeleine og Jonas Bergström var sammen, var Stephanie kjæreste med Jonas barndomskamerat Ludvig Blomqvist. I forbindelse med at den kongelige forlovelsen ble brutt skal også Stephanie og Blomqvist ha gått hver til sitt.

Fant kjærligheten på ny

Etter utroskapsskandalen dro prinsesse Madeleine til New York der hun senere møtte sin store kjærlighet Chris O'Neill (43).

8. juni 2013 ga prinsesse Madeleine og Chris hverandre sine ja i et drømmebryllup i Stockholm.

Paret har siden flyttet ut av Sverige, og bodd både i New York og London. Og det er ingen tvil om at de to nyter familielivet.

Med jevne mellomrom deler en tydelig stolt Madeleine søte bilder av de tre barna Leonore, Nicolas og Adrienne.

Saken fortsetter under:

FAMILIE: Sveriges prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill med barna Nicolas og Leonore ankommer feiringen av kronprinsesse Victorias 40 års dag, i slottskirken i Stockholm.

Foto: Sören Andersson / NTB scanpix
FAMILIE: Sveriges prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill med barna Nicolas og Leonore ankommer feiringen av kronprinsesse Victorias 40 års dag, i slottskirken i Stockholm. Foto: Sören Andersson / NTB scanpix Vis mer

Da Leonore fylte fire år i slutten av februar benyttet prinsessen anledningen til å dele et innlegg på Facebook-profilen sin.

Kort lunte

Jonas og Madeleine har imidlertid møttes tidligere i sosiale sammenhenger, og har fått erfaring i å unngå hverandre og se forbi hverandre uten å skape oppstyr.

Det er verre med Chris O’Neill, som ikke er spesielt flink til å styre sinnet sitt.

Han har flere ganger havnet på svenske forsider på grunn av sine handlinger – og kombinert med alkohol kan konfrontasjonene bli stygge.

- Jonas og Chris har ikke snakket sammen på flere år, og det tror jeg heller ikke de gjorde på denne festen, har Johan T. Lindwall i Svensk Damtidning uttalt til Se og Hør tidligere.

LES OGSÅ: - Det må være mulig å være uenige, uten at det blir en konflikt

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 09.12.2015 - JEG STREVER: Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Madeleine røpet hos «Skavlan» at hun aldri har vent seg til å være i oppmerksomhetens sentrum. - Jeg strever med det, sier svenskeprinsessen. Video: NRK Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer