Meghan og Harry:

Dette kan bli deres nye hjem

Har sett på Kylie Jenners tidligere hjem i Malibu.

HUSJAKT: Prins Harry og hertuginne Meghan er angivelig på husjakt i Los Angeles-området, og skal blant annet ha sett seg ut Kylie Jennes tidligere hjem i Malibu. Foto: NTB scanpix
HUSJAKT: Prins Harry og hertuginne Meghan er angivelig på husjakt i Los Angeles-området, og skal blant annet ha sett seg ut Kylie Jennes tidligere hjem i Malibu. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) er ikke lenger fremtredende medlemmer av den britiske kongefamilien, og har nå startet sitt nye liv. Hertugparet har siden november stort sett oppholdt seg i Canada, hvor flere trodde at de kom til å slå seg til ro.

Torsdag forrige uke ble der derimot meldt av flere utenlandske medier, deriblant People Magazine, at de hadde tatt turen til USA og Los Angeles, hvor de nå visstnok leter etter et sted å bo.

Nyheten kom samme dag som Meghans nye rolle ble bekreftet - da produksjonsselskapet Disney avslørte at hun har lånt bort stemmen sin til deres kommende dokumentar, «Elephants».

Når Meghan nå returnerer til underholdningsbransjen, trenger paret naturligvis et hjem. Og det er spesielt et hus som skal ha falt i smak.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Husjakt i Malibu

Ifølge Hello Magazine har en eiendomsmegler vist Harry og Meghan en rekke hus i Malibu utenfor Los Angeles. Et av husene skal blant annet ha blitt leid av milliardær og sminkemogul Kylie Jenner (22) i en kort periode tilbake i 2018, og ligger i Serra Retreat, et av få avsperrede områder i kystbyen, ifølge Newshub.

SERRA RETREAT: Dette er hjemmet Meghan og Harry visstnok har tittet på. Foto: NTB scanpix
SERRA RETREAT: Dette er hjemmet Meghan og Harry visstnok har tittet på. Foto: NTB scanpix Vis mer
UTEOMRÅDE: Villaen har et stort uteområde, med flere samlesteder. Foto: NTB scanpix
UTEOMRÅDE: Villaen har et stort uteområde, med flere samlesteder. Foto: NTB scanpix Vis mer

Huset har visstnok en verdi på drøye 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 55 millioner norske kroner, med dagens kurs. Dermed blir hertugparet nødt til å åpne lommeboka og betale med egne penger, nå som de ikke lenger mottar penger fra kongehuset.

BASSENG: Tomten er utstyrt med to basseng, og en tennisbane. Foto: NTB scanpix
BASSENG: Tomten er utstyrt med to basseng, og en tennisbane. Foto: NTB scanpix Vis mer
SAMLESTED: Her er et av hagens mange samlesteder. Foto: NTB scanpix
SAMLESTED: Her er et av hagens mange samlesteder. Foto: NTB scanpix Vis mer
HAGE: Hvis hertugparet skulle gå for dette hjemmet, har de nok hageplass for lille Archie (1) å boltre seg på. Foto: NTB scanpix
HAGE: Hvis hertugparet skulle gå for dette hjemmet, har de nok hageplass for lille Archie (1) å boltre seg på. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hjemmet, som populært blir kalt Petra Manor, består av åtte soverom, innendørs kino, vinkjeller og gymsal. Av utefasiliteter finner man svømmebasseng og en tennisbane, for ikke å glemme en utsikt som tar pusten fra en. Huset ligger godt gjemt oppe i Malibus fjell, men er likevel ikke lenger enn én til to kilometer fra sentrum.

VINKJELLER: Kylie Jenners tidligere hjem er utstyrt med en stor vinkjeller. Foto: NTB scanpix
VINKJELLER: Kylie Jenners tidligere hjem er utstyrt med en stor vinkjeller. Foto: NTB scanpix Vis mer
HJEMMEKINO: Villaen inneholder blant annet hjemmekino for koselige filmkvelder. Foto: NTB scanpix
HJEMMEKINO: Villaen inneholder blant annet hjemmekino for koselige filmkvelder. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hvis valget skulle falle på villaen, vil de blant andre bli naboer med Caitlyn Jenner og Marvel-skuespiller Robert Downey Jr., ifølge Hello Magazine.

Når Meghan nå skal ta opp igjen karrieren sin, er husets beliggenhet også perfekt, med tanke på at det er avsidesliggende, men samtidig under en times kjøretur unna kjernen av Hollywood og Studio City - der flere produksjoner spilles inn.

KJØKKEN: Det er god plass å boltre seg på i hjemmets kjøkken. Foto: NTB scanpix
KJØKKEN: Det er god plass å boltre seg på i hjemmets kjøkken. Foto: NTB scanpix Vis mer
STUE: Huset er utstyrt med flere skyvedører som kan åpnes opp til en stor utgang. Foto: NTB scanpix
STUE: Huset er utstyrt med flere skyvedører som kan åpnes opp til en stor utgang. Foto: NTB scanpix Vis mer
ÅPEN LØSNING: Stue og kjøkken er i ett og samme rom. Foto: NTB scanpix
ÅPEN LØSNING: Stue og kjøkken er i ett og samme rom. Foto: NTB scanpix Vis mer
FLERE ROM: Det er et stort hjem, med flere rom å oppholde seg i. Her er hjemmets andre stue, inkludert en bar. Foto: NTB scanpix
FLERE ROM: Det er et stort hjem, med flere rom å oppholde seg i. Her er hjemmets andre stue, inkludert en bar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er også en kort kjøretur fra alle kjendisers favorittnabolag, Calabasas, der flere av Meghans kolleger er bosatt.

BAD: Her kan hertugparet ta et avslappende bad med utsikt ut over Malibu-fjellene. Foto: NTB scanpix
BAD: Her kan hertugparet ta et avslappende bad med utsikt ut over Malibu-fjellene. Foto: NTB scanpix Vis mer
DUSJ: Mulighetene er mange, da huset inneholder flere bad. Foto: NTB scanpix
DUSJ: Mulighetene er mange, da huset inneholder flere bad. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om de har sett på denne villaen, er det ennå usikkert hva hertugparet faller på hva gjelder valg av hus - men det er liten tvil om at de nå er på full jakt etter et sted å slå seg til ro. Nå som de har flyttet til Los Angeles blir det også lettere å besøke Meghans mor, Doria Ragland (63), oftere.

Får kritikk for comeback

Som nevnt har Meghan stemmen i den kommende Disney-dokumentaren «Elephants», som kommer 3. april. Dokumentaren har fått ros av kritikerne for vakker natur og flotte bilder, men når det kommer til hertuginnens stemme er flere derimot mer kritiske.

Flere mener nemlig at Meghan prøver for hardt, og fremstår «irriterende» i sitt første prosjekt utenfor kongehuset siden 2018.

Ian Freer, som har anmeldt filmen for Empire Magazine, har gitt filmen terningkast tre.

- Meghans avlevering av kommentarene fin, men hun er for ivrig etter å tilfredsstille. Og det er på kanten til irriterende, skriver Freer.

Anmelder i The Times, Ed Potton, har på sin side gitt dokumentaren terningkast to, og skriver i sin anmeldelse at 38-åringen har gått fra «pomp og prakt» til «sentimentalitet og overdrivelse». Han mener hun «smører litt tykt på», og at Meghans «silketoner» fra serien «Suits», som hun hadde en rolle i før hun giftet seg med prins Harry, «får frie tøyler» i den nye dokumentaren.

Potton konkluderer med at det føles litt overdrevent fra Meghan.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

LES OGSÅ: Slik setter de fart på babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer