Dette kan bli bryllupskirken

Prins Carl Philip skal ha sett seg ut samme kirke som tanten hans giftet seg i.

BLIR DETTE KIRKEN?: Svensk Damtidning hevder prins Carl Philip og Sofia Hellqvist gjerne vil gifte seg i Gärdslösa kirke på Øland.  Foto: Stella/Xauxa/Wikipedia Commons
BLIR DETTE KIRKEN?: Svensk Damtidning hevder prins Carl Philip og Sofia Hellqvist gjerne vil gifte seg i Gärdslösa kirke på Øland. Foto: Stella/Xauxa/Wikipedia Commons Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Svenske prins Carl Philip (35) og hans kjæreste Sofia Hellqvist (29) smilte fra øre til øre, da de i juni avslørte at de hadde forlovet seg.

Nå skriver Svensk Damtidning at det vordende brudeparet allerede skal ha sett seg ut en bestemt kirke til den store dagen.

GIFTET SEG PÅ ØLAND: Kong Carl Gustafs søster, prinsesse Margaretha (t.v.) giftet seg i 1964 på Øland med John Ambler. Her er hun sammen med prinsesse Birgitta i bryllupet til kronprinsesse Victoria og Daniel Westling i 2010. Foto: Stella Pictures
GIFTET SEG PÅ ØLAND: Kong Carl Gustafs søster, prinsesse Margaretha (t.v.) giftet seg i 1964 på Øland med John Ambler. Her er hun sammen med prinsesse Birgitta i bryllupet til kronprinsesse Victoria og Daniel Westling i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer

De to skal ha ytret ønske om å gifte seg i Gärdslösa kirke på Øland. Det er samme sted som kong Carl Gustafs søster, prinsesse Margaretha, giftet seg med John Ambler i 1964.

Kongens yngste søster, prinsesse Christina har blitt konfirmert i den samme kirken.

- Ingenting er bestemt og planleggingen har ikke startet. Det kommer til å skje i høst, sier informasjonssjef ved det svenske hoffet, Margareta Thorgren til Svensk Damtidning.

Badeferie ved Middelhavet

Prins Carl Philip og Sofia har tilbragt deler av sommeren på ferie ved kongefamiliens «Villa Mirage» langs den franske Middelhavs-kysten.

Selv om det var mange fotografer på plass gjorde de ingenting for å skjule sin kjærlighet til hverandre.

Carl Philip fikk også vist fram sin muskuløse kropp da han imponerte med akrobatiske hopp og stup en båt.

Fikk sitte ved siden av hverandre for første gang

I juli fikk Sofia også for første gang sitte ved siden av sin drømmeprins på et offisielt arrangement.

Det skjedde under feiringen av kronprinsesse Victorias 37-års dag på Øland.

Kanskje blir det et nytt lykkelig gjensyn med den idylliske øyen neste sommer for det kongelige paret...

LES OGSÅ: Dette har de ventet på i fire år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer