Fyrstinne Charlene:

Dette har aldri skjedd før

Fyrstinne Charlene av Monaco tok med datteren på moteshow i Monaco.

MED MAMMA: Prinsesse Gabriella ble med mamma fyrstinne Charlene på et glamorøst arrangement under Monte-Carlo Fashion Week. Foto: Splash News/NTB
MED MAMMA: Prinsesse Gabriella ble med mamma fyrstinne Charlene på et glamorøst arrangement under Monte-Carlo Fashion Week. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Monte-Carlo Fashion Week er i full gang i Monaco, og tiltrekker seg store stjerner fra hele verden.

Fyrstinne Charlene av Monaco (44), som nylig viste seg offentlig for første gang på ett år, deltok på det glamorøse arrangementet. Med seg hadde hun datteren prinsesse Gabriella (7).

Dette er Gabriellas første offisielle oppdrag som prinsesse av Monaco alene med mamma Charlene, ifølge ET Canada.

GJØR INNTRYKK: Korps United, kjent fra TV-serien til Sigrid Bonde Tusvik med samme navn, fremførte låten «Alle elsker korps» på Slottsplassen. Det ble et sterkt øyeblikk for kronprinsessen. Video: NRK. Vis mer

Vil skjerme barna

Charlene er gift med fyrst Albert av Monaco (64). Til People har paret fortalt at de vil ta det rolig når de introduserer barna til de kongelige forpliktelsene.

- Foreldrene mine tok oss tidlig med på offisielle turer, men lot oss slippe de mest seriøse oppdragene og var heller med oss på fritiden. Det betydde mye, uttalte Albert til bladet i fjor.

I forkant av moteshowet delte fyrstinnen et søtt mor- og datter øyeblikk på sin egen Instagram, hvor hun og Gabriella gjorde seg klare til sitt første offisielle oppdrag sammen uten Albert og tvillingbroren Jacques (7).

- Prinsesse Gabriella er godt vant med all ståheien. 7-åringen går i så måte videre i mote-fotsporene til sin berømte bestemor fyrstinne Grace. Et moteikon den dag i dag, 40 år etter sin tragiske død, sier Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

FØRSTE GANG ALENE: Fyrstinne Charlene av Monaco, sammen med datteren prinsesse Gabriella. Dette er første gang mor og datter er på oppdrag sammen alene. Foto: Splash News/NTB
FØRSTE GANG ALENE: Fyrstinne Charlene av Monaco, sammen med datteren prinsesse Gabriella. Dette er første gang mor og datter er på oppdrag sammen alene. Foto: Splash News/NTB Vis mer

Mor og datter var ikke bare tilskuere på moteshowet. Charlene og Gabriella åpnet showet med å dele ut en pris til moteskaper Abdul Al-Romaizan, som står bak designermerket Ramzen.

DELTE UT PRIS: Gabriella delte ut pris til moteskaper Abdul Al-Romaizan. Foto: Splash News/NTB
DELTE UT PRIS: Gabriella delte ut pris til moteskaper Abdul Al-Romaizan. Foto: Splash News/NTB Vis mer

Vært syk i en lengre periode

Vagle tror at deltakelsen på moteshowet var en svært tiltrengt mor- og datterstund.

- Fyrstinne Charlene har vært borte fra barna sine i lang tid på grunn av sykdom, og både liten og stor synes åpenbart det er godt å være sammen igjen. Og for første gang på lenge synes jeg faktisk Charlene ser lykkelig ut! fortsetter hun.

UT PÅ TUR: I anledning prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag deler kongehuset en ny video av familien på skitur. Video: Kongehuset Vis mer

Det har lenge vært spekulert på om fyrst Albert har signert en svært konfidensiell kontrakt for å ha Charlene ved sin side igjen.

Ifølge Daily Mail skal fyrsten betale kona nærmere 120 millioner kroner i året for å utføre sine kongelige plikter.

LES OGSÅ: Hvor kom manken fra?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer