Fyrst Albert av Monacos barn:

Dette har aldri skjedd før

For første gang får vi se alle fyrstens barn på ett og samme bilde.

HELE GJENGEN: Fra venstre Jacques, Gabriella, Jazmin og Alexandre. Foto: Jazmin Grimaldi / Skjermdump fra Instagram
HELE GJENGEN: Fra venstre Jacques, Gabriella, Jazmin og Alexandre. Foto: Jazmin Grimaldi / Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Før fyrst Albert av Monaco (63) giftet seg med fyrstinne Charlene (43) og fikk tvillingene Jacques og Gabriella (7) levde han et helt annet liv.

Med fyrstelig blod har pressen stadig fulgt med på livet hans, som med årene ble mer og mer skandaløst. Homorykter, ville fester og farskaps-skandaler har vært blant det som har blitt trykket i den kulørte pressen om 63-åringen.

I senere tid kom det frem, gjennom en farskapstest, at fyrsten er faren til Jazmin Grimaldi (29), som følge av et kort forhold til amerikanske Tamara Rotolo. Noen år etter forholdet med Rotolo møtte han flyvertinnen Nicole Coste. Resultatet ble sønnen Alexandre Grimaldi-Coste (18).

FØRSTE GANG: Her er alle fyrst Alberts barn avbildet sammen for første gang. Foto: Jazmin Grimaldi / Instagram
FØRSTE GANG: Her er alle fyrst Alberts barn avbildet sammen for første gang. Foto: Jazmin Grimaldi / Instagram Vis mer

Fyrsten slo seg omsider til ro og giftet seg med fyrstinne Charlene i 2011. Sammen fikk de som nevnt tvillingene Jacques og Gabriella. Det er Jacques som er Monacos tronarving ettersom Jazmin og Alexandre er født utenfor ekteskap.

Historisk

Hvor god kontakt de fire fyrstebarna har er hittil ikke kjent, men da eldstedatteren Jazmine så tilbake på minneverdige øyeblikk fra 2021, kan det se ut til at det er god stemning mellom halvsøsknene.

Et av bildene viser nemlig Jazmin som holder rundt halvsøsknene Jacques, Gabriella og Alexandre. Dette er første gang et bilde av alle fyrstens barn er blitt publisert. Det melder People.

Det vites ikke når bildet er tatt, men det kan tenkes at det ble tatt i august da fyrsten og fyrstinnen besøkte Sør-Afrika. Ifølge People har prinsesse Gabriella samme sveis som i sommer, da hun bestemte seg for å klippe seg selv.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

Møttes for første gang etter elleve år

Den eldste fyrstedatteren har tidligere åpnet seg om forholdet til faren i et intervju med Harper's Bazaar i 2015. Da fortalte Jazmin om den lange rettsprosessen som endte med at fyrsten bekreftet farskapet. Far og datters første møte var da Jazmin var elleve år.

- Jeg ønsket det øyeblikket der jeg fikk kontakt med faren min, bli kjent med ham og at han skulle bli kjent med meg, sa hun til Harper's Bazaar den gang.

- Jeg savnet å ha en farsfigur rundt meg. Det er fantastisk at det skjedde når det skjedde, og vi har hatt et godt forhold siden den gang, la hun til.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

LES OGSÅ: Fyrstefamiliens ville luksusliv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer