Prins William og hertuginne Kate:

Dette har aldri skjedd før

Hertugparet overrasket i London.

OVERRASKET: Prins William og hertuginne Kate overrasket stort da de dukket opp på den røde løperen med sine tre barn. Foto: Aaron Chown/Pool/NTB
OVERRASKET: Prins William og hertuginne Kate overrasket stort da de dukket opp på den røde løperen med sine tre barn. Foto: Aaron Chown/Pool/NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke sjelden man får se bilder av prins William (38) og hertuginne Kates (38) smårollinger. I ny og ne deler hertugparet både bilder og korte videosnutter av de små, og det er ingen tvil om at de sjarmerer.

De tre barna - prins George (7), prinsesse Charlotte (5) og prins Louis (2) har såvidt startet sitt kongelige liv, men vi har likevel fått følge dem siden de ble født og ble vist på trappa utenfor sykehuset bare timer senere.

Det vi derimot aldri har fått se, er prinsebarna på den røde løperen. Men det fram til nå.

Overrasket

Fredag kveld tok nemlig hertugparet av Cambridge med seg de tre barna på den røde løperen i forbindelse med en pantomime-forestilling på London Palladium.

På vei opp den røde løperen holdt prins George og prinsesse Charlotte sin fars hånd, men ifølge People var den fem år gamle prinsessen selvsikker nok til å gi slipp på hånden. Prins Louis følte seg derimot tryggest i nærheten av mamma Kate.

SLAPP TAKET: Prinsesse Charlotte ville ikke holde pappa Williams hånd. Foto: Aaron Chown/Pool/NTB
SLAPP TAKET: Prinsesse Charlotte ville ikke holde pappa Williams hånd. Foto: Aaron Chown/Pool/NTB Vis mer

Denne røde løperen markerer deres første offisielle kongelige opptreden som en familie på fem, ifølge magasinet.

Hendelsen har også blitt omtalt på hertugparets offisielle Instagram-konto, Kensington Royal.

«Hertugen og hertuginnen og deres familie deltok på en spesiell pantomime-forestilling av The National Lottery's Pantoland på The Palladium, som ble holdt for å takke personer og deres familier for den fenomenale innsatsen de har lagt ned i år», skriver de på Instagram.

Prins William skal ha sagt noen korte ord for å takke de som har ofret tiden sin landet over i arbeidet mot coronaviruset.

- Er dette innafor?

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle synes det er flott å se de tre prinsebarna på den røde løperen. Hun peker på at dette aldri har skjedd tidligere.

- Veldig gøy at de tre små får være med også, det er første gang på den røde løperen for alle tre. Den må tidlig krøkes, den som god kongelig skal bli, tenker de kanskje, sier Vagle.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

Selv om hun umiddelbart reagerte med at dette jo var ganske morro, ringer flere bjeller med tanke på situasjonen verden står overfor.

- Er dette egentlig innafor smittevernmessig? Jeg trodde ikke engang de holdt forestillinger i London. Men, når det er sagt, føler jeg meg ganske sikker på at de har tatt alle hensyn som må tas. De vet jo at alle følger med på dem, sier hun.

Coronasmittet

Og det kan tenkes at alle mulige forholdsregler er tatt. I november ble det nemlig kjent at prins William selv har fått kjenne viruset på nært hold.

Det opplyste kilder ved Kensington Palace til BBC, uten at det ble bekreftet av kongehuset.

Prins William skal nemlig ha blitt smittet av coronaviruset i april i år, på om lag samme tid som hans far prins Charles (71) var smittet. Dette er likevel ikke noe prinsen eller kongefamilien har snakket høyt om, og smitten ble altså holdt hemmelig.

Hemmeligholdet skjedde parallelt med at hertugparet hyllet det britiske helsepersonellet og deres innsats. Til og med deres tre barn sjarmerte Storbritannia i senk da de i slutten av mars klappet for den heltemodige innsatsen.

KLAPPER: Barna til Kate og William klapper for helsepersonell på grunn av corona-situasjonen. Vis mer

LES OGSÅ: Skuespilleren ble mamma igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer