Hertuginne Meghan:

- Dette har aldri skjedd før

Hertuginne Meghan skal ha avgitt sin stemme i presidentvalget i USA, og med det blir hun historisk.

- HISTORISK: Flere amerikanske medier hevder at hertuginne Meghan har stemt under presidentvalget i USA. Foto: Rupert Hartley / Shutterstock / NTB
- HISTORISK: Flere amerikanske medier hevder at hertuginne Meghan har stemt under presidentvalget i USA. Foto: Rupert Hartley / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) ser ikke ut til å stoppe med å skape overskrifter, og det er heller ingen hemmelighet at de har vært på «alles» lepper siden de ble et par.

Nå er det imidlertid sistnevnte som står for overskriftene på egen hånd.

Dette på bakgrunn av at hun angivelig skal ha stemt under det pågående presidentvalget i USA. Det melder flere amerikanske medier, deriblant USA Today.

Aldri skjedd før

Det å stemme er kanskje ikke så sjokkerende i seg selv, men det faktum at hertuginnen blir det første medlemmet av den britiske kongefamilien som stemmer i et valg, er det som fanger oppmerksomheten.

Den britiske kongefamilien, som regnes som en av verdens mest konservative familier, har nemlig som vane å aldri stemme ved valg - til tross for stemmerett. På kongehusets nettsider kommer det frem at dronning Elizabeth (94) må forholde seg nøytral.

At hertuginne Meghan skal ha stemt bekreftes av en person nær hertuginnen til USA Today. Det skal imidlertid nevnes at verken Meghan eller den britiske kongefamilien hittil har uttalt seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.