- Dette gjør man ikke i et bryllup

Kate Middletons søster stod for prinsebryllupets første skandale.

FORLOVEREN STJAL SHOWET: Kate Middletons søster og forlover Pippa får kritikk for å ha stjålet glansen fra bruden med sin utringete kjole. Foto: Reuters
FORLOVEREN STJAL SHOWET: Kate Middletons søster og forlover Pippa får kritikk for å ha stjålet glansen fra bruden med sin utringete kjole. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Millioner av TV-seere over hele verden fulgte med da Kate Middleton fikk sin prins William i Westminister Abbey i London fredag.

På forhånd var det knyttet stor spenning til hvem som hadde fått i oppdrag å designe Kates brudekjole, og da bruden steg ut i sin kreasjon av Sarah Burton for Alexander McQueen, var det mange tilskuere som viste sin glede ved å juble.

Men allerede før Kate gjorde sin entré, var det en annen Middleton som vakte like mye oppsikt - nemlig hennes lillesøster og forlover Pippa.

Den svært tettsittende og utringet hvite kjolen, er et klart brudd på bryllupsetikette, ifølge moteekspert og tidligere redaktør i KK.no, Ine Thereze Gransæter.

- Både Kates mor og søsteren Pippa har blitt kritisert for å stjele oppmerksomhet fra Kate, og med denne kjolen tar hun glansen fra bruden. Hun burde både valgt en mer konservativ design og en annen farge.

- Dette gjør man ikke i et bryllup og spesielt ikke i et kongelig britisk bryllup, sier hun.

Men Pippa var ikke den eneste som vakte oppsikt i negativ forstand.

Også den ene av døtrene til prins Andrew og Sarah Ferguson, prinsesse Beatrice får kritikk for sin tunge sminkebruk.

- Beatrice ser ut som om hun ikke har tatt av nattklubbsminken før hun dro i bryllup. Hun minner om en av rolleinnehaverne i «Twilight-filmene. Kombinert med hatten hun valgte, ser det virkelig ikke bra ut, sier Gransæter til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skjulte babymagen til bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer