Dette gjør Ari forbanna

Prinsessegemalen langer ut mot PR-rådgivere. Se video!

SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louise (41) har fått mye kritikk for sin tro på engler og på det overnaturlige, og ikke minst for å ha startet den såkalte «engleskolen» Astarte Education med kollega Elisabeth Samnøy.

Flere PR-rådgivere og eksperter har uttalt seg i media, og argumentert for at Märthas rolle som medlem av kongefamilien er en svært dårlig kombinasjon med tanke på hennes engle-holdninger.

Nå tar prinsessens ektemann Ari Behn (40) bladet fra munnen og gir sin fulle støtte til kona. I et intervju med «Ettermiddagen» som sendes på TV 2 i dag forklarer Behn:

- Jeg blir jævlig forbanna på type PR-rådgivere og eksperter som har helt klar agenda: de skal tjene penger på å mene noe, som igjen skal generere nye kunder. De går ut med en form for  «besservisser»-holdning, og mener noe om livssyn uten å ha respekt for at det er religions- og ytringsfrihet i Norge.

Han forteller videre at han selvfølgelig har lyst til å forsvare sin royale kone når kritikken hagler som verst, men at det er en utfordring med tanke på hans rolle i kongefamilien.

- Det er en utfordring for meg. For selvfølgelig kunne jeg ha ligget lavt og ikke sagt et ord, og bare gjort mitt. Men jeg vet også at da hadde jeg hatt det mye verre. Jeg må få ting ut, konkluderer han.

Da Moods of Norway holdt moteshow under Oslo Fashion Week i februar, stilte Ari med englevinger på catwalken, for å hylle kona.

«Ettermiddagen» sendes fra klokken 17.30 på TV 2. Bruk Seoghør.nos store TV-guide for å holde deg oppdatert på dine favorittprogrammer!

LES OGSÅ: Kontroversiell 7-åring har blitt TV-fenomen