Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary:

Dette får folk til å rase

Nok en gang befinner det danske kronprinsparet seg i en upopulær posisjon.

KRITISERES: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik mottar sterk kritikk for dette. Foto: Skjermdump Instagram
KRITISERES: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik mottar sterk kritikk for dette. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Det har ikke manglet på skandaler, kritikk og misnøye rundt det danske kronprinsparet dette året. Det var i mai det smalt da rystende avsløringer fra sønnen prins Christians (16) skole ble kjent.

Samtidig hadde det over lengre tid vært stor misnøye blant det danske folk da skokjeden ECCO, som lenge var kongehusets hoffleverandør, nektet å ta bedriften ut av Russland som følge av krigen.

Nå befinner de seg nok en gang i en noe uheldig situasjon - også denne gangen relatert til krigen i Ukraina. Det melder danske B.T.

Sterk kritikk

Ukrainere i Danmark er sjokkert over kongehusets reklame for Rockwool i forbindelse med Sail Grand Prix i København i helga, skriver avisen.

Kronprins Frederik (54) og kronprinsesse Mary (50) var til stede under arrangementet, og det er siden blitt postet flere bilder på kongehusets offisielle Instagram-profil, der selskapet Rockwool stadig dukker opp.

Kronprinsen var på et av bildene også ikledd en våtdrakt med en stor Rockwool-logo på. Dette opprører flere ukrainere i Danmark.

Rockwool er et dansk selskap som driver med produkter og løsninger basert på steinull, og grunnen til at det skaper reaksjoner er fordi selskapet insisterer på å fortsette å drive virksomhet i Russland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.