- Dette er uhørt

Prins William og hertuginne Kate får kritikk for kravene de setter til ny hushjelp.

TRENGER HJELP: I juli blir hertuginne Kate mamma for første gang. I den forbindelse søker hun og William hjelp i hjemmet. Her er det noe kravstore hertugparet avbildet under et besøk i Cambridge i november. Foto: Stella Pictures
TRENGER HJELP: I juli blir hertuginne Kate mamma for første gang. I den forbindelse søker hun og William hjelp i hjemmet. Her er det noe kravstore hertugparet avbildet under et besøk i Cambridge i november. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I en intern jobbannonse på Buckingham Palace søker prins William (30) og gravide hertuginne Kate (31) etter en ny medarbeider.

Hertugparet ønsker seg en person som kan «lage mat, løpe ærender, går tur med hunden, pusse sølvtøy og gjøre rent i parets hjem», ifølge stillingsbeskrivelsen.

De kongeliges privatliv må også beskyttes av den nye medarbeideren, og det kreves «diskresjon, lojalitet og pålitelighet».

Stillingsbeskrivelsen vekker oppsikt internt på Slottet, hevder en kilde ved Buckingham Palace overfor avisa Sunday Express.

- Det er uhørt at en enkelt person blir bedt om å utføre så mange oppgaver. Det er tydelig at hertugen og hertuginnen ønsker å få valuta for pengene, sier kilden.

Ifølge avisa har 15 personer allerede søkt den ledige stillingen.
 
LES OGSÅ: Mette-Marit får kraftig kritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer