Ingrid Alexandra:

Dette er gjestene

Slik blir den stjernespekkede gjestelisten til Ingrid Alexandras gallamiddag.

MED BESTEFAR: Fredag skal prinsesse Ingrid Alexandra feire 18-årsdag. Her med bestefar kong Harald. Foto: Ida Bjørvik, Det kongelige hoff
MED BESTEFAR: Fredag skal prinsesse Ingrid Alexandra feire 18-årsdag. Her med bestefar kong Harald. Foto: Ida Bjørvik, Det kongelige hoff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag er det duket for den store gallamiddagen i anledning prinsesse Alexandras 18-årsfeiring. Prinsesse fylte 18 år allerede i januar, men den store feiringen finner sted torsdag og fredag denne uken.

Gjestelisten til fredagens galla er foreløpig ikke offentlig, men vi har tatt en prat med Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle for å høre hva hvem hun tror dukker opp.

- Gjestelisten er nok rett rundt hjørnet, men det er en del som allerede har bekreftet at de kommer. For eksempel prinsessens fadder kronprinsesse Victoria (44) og prins Daniel (48) kommer, og det samme gjør det nederlandske kongeparet Willem-Alexander (55) og Maxima (51), samt deres eldste datter Catharina-Amalia (18), forteller Vagle.

Hun tror også det vil troppe opp danske kongelige i Oslo fredag.

- Jeg vil tror det danske kronprinsparet Frederik (54) og Mary (50) kommer, og kanskje har de med prins Christian (16). Han var i hvert fall med til Ingrid Alexandras konfirmasjon i 2019.

I tillegg til den svenske kronprinsessen er også Spanias kong Felipe (54) fadder til den 18-år gamle tronarvingen. Kongehuseksperten mener det derfor er naturlig at også han kommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer