Fyrstinne Charlene:

Dette er fyrstinnens «mystiske» venninne

Til tross for familiedramaet er hun en nær venn av fyrsteparet.

NÆR VENNINNE: Fyrstinne Charlene og venninnen Melanie-Antoinette Costello de Massy. Foto: Splash News/NTB
NÆR VENNINNE: Fyrstinne Charlene og venninnen Melanie-Antoinette Costello de Massy. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

I elleve år har Charlene av Monaco (45) vært fyrstinne i landet. De siste årene har ikke vært lette for 45-åringen og ektemannen fyrst Albert (64), og de har måttet tåle flere ubehagelige rykter om ekteskapet.

Det er spesielt fyrstinnens helsetilstand og ekteparets relasjon som har vært et tema, i tillegg til Charlenes angivelige «iskalde og kompliserte» relasjon til svigerinnen prinsesse Caroline (66).

Monacos fyrstinne skal ha derimot ha en kongelig fortrolig venninne i livet sitt, skriver Svensk Damtidning.

KONGELIG: Charlène av Monaco skal ha vært sykere enn fyrstefamilien har gitt uttrykk for. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug,Se og Hør/ NTB Vis mer

Alltid like bak

Charlenes nære venninne er Melanie-Antoinette Costello de Massy (38), som ofte er avbildet ved fyrstinnens side. Costello de Massy er ofte få steg unna venninnen under offisielle arrangementer i Monaco.

VED FYRSTINNENS SIDE: Melanie-Antoinette er ofte ved Charlenes side. Foto: Valery Hache/AFP/NTB
VED FYRSTINNENS SIDE: Melanie-Antoinette er ofte ved Charlenes side. Foto: Valery Hache/AFP/NTB Vis mer

38-åringen har også kongelig blod i årene. Hennes bestemor, Antoinette, er søster av avdøde fyrst Rainier, fyrst Alberts far. Det gjør Costello de Massys mor, Elizabet-Ann, til fyrst Alberts kusine.

Det er ikke kjent om 38-åringen har en formell rolle i kongehuset, men hun skal være en nær venninne av fyrstinnen, som tilsynelatende setter pris på å ha Costello de Massy ved sin side.

GODE VENNINNER: Fyrstinnen og Costello de Massy er tilsynelatende nære. Foto: Eric Gaillard/Reuters/NTB
GODE VENNINNER: Fyrstinnen og Costello de Massy er tilsynelatende nære. Foto: Eric Gaillard/Reuters/NTB Vis mer

Familiedrama

Ifølge Vanity Fair skal det tidligere ha vært drama i fyrsteslekten.

Det gikk nemlig rykter om at Melanie-Antoinettes bestemor, Antoinette av Monaco, skal ha forsøkt å frata lillebroren, fyrst Rainier, Alberts far, tronen.

Til tross for at Antoinette var eldst i søskenflokken, ga moren fyrstinne Charlotte opp tronen til fordel for sin eneste sønn: Rainer. Antoinette og ektemannen Dr. Jean-Charles Rey skal ha plantet et rykte om at Rainers daværende kjæreste, Giséle Pascal, ikke kunne få barn.

«VIXEN»: Prinsesse Märtha Louise i latter etter dette. Video: Vixen Vis mer

Det er mulig det var disse ryktene som førte til brudd mellom Rainer og Giséle, men søsterens plan skulle ikke bli suksessfull ettersom han kort tid senere møtte Hollywood-stjernen Grace Kelly.

De fikk tre barn sammen, deriblant fyrst Albert.

En støtte for fyrsten

Familiedramaet stoppet ved neste generasjon.

Ifølge Daily Mail har Costello de Massy også vært en god støtte for fyrst Albert da kona var syk. Hun har blitt fotografert ved fyrstens side på en rekke arrangementer siden 2010.

I SLEKT: Elisabeth-Ann de Massy, fyrst Albert og Melanie-Antoinette Costello de Massy. Foto: Niviere David/ABACAPRESS/Pa Photos/NTB
I SLEKT: Elisabeth-Ann de Massy, fyrst Albert og Melanie-Antoinette Costello de Massy. Foto: Niviere David/ABACAPRESS/Pa Photos/NTB Vis mer

Hun var også en venn for Charlene da hun vendte tilbake til Monaco etter lang tids sykdom i Sør-Afrika, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Slår tilbake: – Utrolig rart

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer