Unge kongelige i Europa:

Dette er Europas unge, heite kongelige

Drømmer du om å finne lykken med en ekte prins etter å ha sett «Young Royals»? Europa er stappfull av hotte, unge kongeligheter.

BLÅTT BLOD: Europas kongehus har mange unge menn i stallen. Fra venstre: Prins Konstantin Alexios, prins Christan og Alexander Charles Ogilvy. Foto: Skjermdump fra Instagram / Franne Voigt / Det danske kongehuset
BLÅTT BLOD: Europas kongehus har mange unge menn i stallen. Fra venstre: Prins Konstantin Alexios, prins Christan og Alexander Charles Ogilvy. Foto: Skjermdump fra Instagram / Franne Voigt / Det danske kongehuset Vis mer
Publisert

Det svenske tenåringsdramaet «Young Royals» på Netflix har blitt en stor snakkis siden premieren i starten av juli. I serien blir unge prins Wilhelm sendt på kostskole av kongen og dronningen etter å ha havnet i basketak på byen. Slik skal de få skikk på gutten og redde kongefamilien og monarkiets rykte.

På kostskolen møter prinsen arbeiderklassegutten Simon, og raskt oppstår det forvirrende - men romantiske - følelser mellom de to guttene. Og det brennaktuelle spørsmålet som serien behandler gjennom seks episoder, melder seg like fort: Hva skjer dersom en prins elsker mennesker av samme kjønn?

Netflix har enda ikke bekreftet om det blir en ny sesong med gjengen på Hillerska internatskole, men mye tyder på en fortsettelse av seerfavoritten, i hvert fall den store suksessen tatt i betraktning.

Mens du venter på en (forhåpentligvis) ny sesong av «Young Royals» kan du lese om Europas (ekte) unge, hotte prinser i denne saken. Det er nemlig mer enn nok å ta av.

Danskeprinsene

Danmark er et naturlig sted å starte, for er ikke prins Wilhelm fryktelig lik prins Christian (15)? De har i hvert fall den samme, tunge midtskillen som generasjon Z har omfavnet med nebb og klør. Danskeprinsene får stadig spalteplass i internasjonal presse på grunn av privatliv, modellkarrierer og for å generelt ta seg godt ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.