Dette ble for mye for Sonja

- Nå skulle jo ikke dette være et intervju, da, sa dronningen. Men svarte likevel på spørsmål fra pressen.

<strong>ENESTE NORSKE:</strong> Dronning Sonja og kong Harald er de eneste fra Norge som får delta i bryllupet lørdag. Men Dronning Sonja likte ikke å få spørsmål om bryllupet.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
ENESTE NORSKE: Dronning Sonja og kong Harald er de eneste fra Norge som får delta i bryllupet lørdag. Men Dronning Sonja likte ikke å få spørsmål om bryllupet. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med kongeparet i London nederst i saken. 


SEHER.NO, LONDON: Kong Harald (74) og dronning Sonja (73) er de eneste fra det norske kongehuset som er tilstede i den britiske hovedstaden for å ta del i prins William (28) og Kate Middletons (29) bryllup.

Fredag var kongeparet invitert til storslagen fest på luksushotellet Mandarin Oriental i bydelen Knightsbridge, og flere pressefolk møtte kongen og dronningen da de forlot ambassadørresidensen i London, klare for fest.
 
Da var det lagt opp til en fotomulighet av kongeparet, men det ble på forhånd understreket av den kongeligse staben at det ikke ville bli mulighet for intervjuer.

Likevel dristet flere journalister fra norske medier seg til å stille kongen og dronningen noen spørsmål da de forlot ambassadørboligen.

- Nå skulle jo ikke dette være et intervju, da, startet dronning Sonja, før hun likevel svarte velvillig på de flere spørsmålene fra pressen, mens kongen sto taus ved siden av.

Men til slutt fikk 73-åringen, som for anledningen var kledd i en fotsid, rød kjole, imidlertid nok av oppmerksomheten.

- Nå begynner det vel å bli nok, sa Sonja før hun sammen med Harald dro til den kjendisspekkede kongefesten.

Se hele seansen med Sonja og Harald i videoen under.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Må bruke bleie for å få med seg bryllupet[obj:media:9607]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer