GRAVID IGJEN?: Danske aviser spekulerer i om kronprinsesse Mette-Marit kan være gravid med sitt fjerde barn. Her er kronprinsessen og kronprins Haakon avbildet under besøket til skogbrannområdet i Mykland onsdag denne uken.  Foto: Scanpix
GRAVID IGJEN?: Danske aviser spekulerer i om kronprinsesse Mette-Marit kan være gravid med sitt fjerde barn. Her er kronprinsessen og kronprins Haakon avbildet under besøket til skogbrannområdet i Mykland onsdag denne uken. Foto: ScanpixVis mer

Dette bildet skapte rykteflom om Mette-Marit i utlandet

Dansk avis hevder at Mette-Marit er gravid igjen.

SEHER.NO: Den norske kronprinsfamilien har hatt en travel, men begivenhetsrik start på høsten så langt, med både kongebryllup i Hellas og fylkestur til Aust-Agder.

Men tross den hektiske arbeidsplanen, har kronprins Haakon (37) og kronprinsesse Mette-Marit (37) virket lykkeligere enn noen gang, og paret har villig delt sin familieglede med omverdnen, både under prinsesse Ingrid Alexandras (6) første skoledag for to uker siden, samt under Haakons bursdagsfeiring på Vogts Villa utenfor Kristiansand tidligere i sommer.

Bilder fra den pågående fylkesturen til Aust-Agder får imidlertid danske Berlingske Tidende (BT) til å spekulere i at den norske kronprinsessen venter sitt fjerde barn.

Avisen mener da at en angivelig «bul» på kronprinsessen mage under besøket til skogbrannområdet i Mykland onsdag, viser at hun kan være gravid.

I tillegg skriver avisen at det at Mette-Marit ikke fulgte Haakon i det greske kongebryllupet, som ble avholdt i forrige uke, også kan være et tegn på graviditeten.

En talskvinne for den greske kongefamilien fortalte nylig til ukebladet Se og Hør at akutt sykdom skal ha vært forklaringen på hvorfor kronprinsessen ikke var tilstede under bryllupsfesten, som hun opprinnelig skulle deltatt i.

Og selv om norske medier har spekulert i om det kan ha vært kronprinsessen flyskrekk som satte en stopper for deltagelsen, har saken skapt ekstra blest om graviditetsryktene i utlandet.

Også danske Ekstra Bladet (ekstern link) hadde en sak onsdag, hvor de spekulerte i om den norske kronprinsessen er gravid.

Seher.no har så langt ikke lykkes i å få kommentar fra Slottet i sakens anledning.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Se, Mette-Marit bruker herreklokke