<strong>ETTERTRAKTET:</strong> Den kremfargede blusen fra Whistles ble revet fra butikkhyllene etter at den ble sett på Kate Middleton. Nå er den tilbake til salgs igjen. Foto: www.whistles.co.uk
ETTERTRAKTET: Den kremfargede blusen fra Whistles ble revet fra butikkhyllene etter at den ble sett på Kate Middleton. Nå er den tilbake til salgs igjen. Foto: www.whistles.co.uk Vis mer

Dette bildet skapte kaos

Men nå kan unge jenter verden over puste lettet ut.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at Prins William (28) og Kate Middleton (29) offentliggjorde sin forlovelse i november, har Kate blitt gransket fra topp til tå av britisk presse, og alt fra klesstil til oppførsel, hår og utseende har blitt omtalt. 

29-åringen har også rukket å bli et moteikon, og med ett forlovelsesbildet av det kommende brudeparet ble offentliggjort i desember, skal jenter over hele verden ha ønsket seg det antrekket Kate hadde på seg på bildet, skriver People.

Den kommende prinsessen hadde valgt en kremfarget bluse med brodering fra kleskjeden Whistles. Blusen ble kort tid etter bildet ble offentliggjort utsolgt, men nå er den tilbake i butikkens sortement.

Whistles skal ha prissatt plagget til litt i overkant 700 kroner.

- På grunn av populariteten og etterspørselen etter å se ut som den kommende prinsessen, har butikken relansert blusen, skriver People.


Dette er ikke første gang Kate, som ble avslørt som prinsens kjæreste i 2004, skaper oppmerksomhet rundt antrekkene sine. Da forlovelsen mellom de to turtelduene ble kjent, ble kjolen Kate hadde på seg utsolgt kun minutter etterpå. Da hadde hun valgt seg en kongeblå kjole fra det britiske merket Issa.

Kate og William gifter seg 29. april i Westminster Abbey i London, og det blir kong Harald og dronning Sonja som vil representere Norge i bryllupet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kate, ikke gift deg med William  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer