VILL I BLIKKET: Brudgommen Andrea Casiraghi fotografert i en minibank av sentrum av Gstaad to dager før sitt eget bryllup. Foto: Bulls
VILL I BLIKKET: Brudgommen Andrea Casiraghi fotografert i en minibank av sentrum av Gstaad to dager før sitt eget bryllup. Foto: BullsVis mer

Dette bildet sjokkerer Monaco

Prinsesse Carolines eldste sønn ser ut som en uteligger - kun to dager før han skal gifte seg for andre gang.

SEOGHØR.NO: I helgen går Monaco-arving Andrea Casiraghi til alters i den sveitsiske skibyen Gstaad, men de siste bildene av brudgommen bærer ikke mange tegn på at han forbereder seg på et kongelig bryllup.

Bildene viser Andrea hengende utenfor en minibank, med dype mørke ringer under de ville øynene og med en meget rufsete klesstil.

Vanligvis er playboyprinsen kledd i dress og skjorte - men før sitt eget bryllup er han altså fotografert med saueskinnsjakke, grå «kosebukse» og et rufsete skjerf. Under jakka har han en grønn hettegenser.

Prinsesse Carolines eldste sønn har levd en vill ungdomstid i Paris, men har de siste årene representert stadig mer for fyrstehuset i Monaco. Forblir Charlene barnløs vil Andrea en dag bli fyrste.

Saken fortsetter under bildet.

FORELDRE: Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo fikk i fjor sønnen Sacha. Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo fikk i fjor sønnen Sacha. Foto: Stella Pictures Vis mer

Lørdag gifter han seg for andre gang. Første bryllup sto i høst på fyrstepalasset, men Andrea og hans hustru Tatiana Santo Domingo har ønsket et kirkebryllup i tillegg.

Flere kjendiser har inntatt alpebyen for å stå på ski. Tatiana ankom sammen med Andrea, men hun benytter dagen til å stå på ski i de sveitsiske alper.

Fyrstefamiliens venn Valentino har også ankommet byen.

Det er ventet at hele Monacos fyrstefamilie vil være samlet i byen denne helgen, og Se og Hør har tidligere meldt at bryllupet vil vare tre dager til ende. Kronprinsesse Mette-Marit har også feriert privat i vinterparadiset.

SKJEGGEBUST: Andrea Casiraghi ser langt fra kongelig ut to dager før bryllupet. Foto: Bulls
SKJEGGEBUST: Andrea Casiraghi ser langt fra kongelig ut to dager før bryllupet. Foto: Bulls Vis mer