FØRSTE RAD: Sofia Hellqvist satt rett bak kongefamilien i Slottskyrkan under søndagens Te Deum. Foto: All Over Press
FØRSTE RAD: Sofia Hellqvist satt rett bak kongefamilien i Slottskyrkan under søndagens Te Deum. Foto: All Over PressVis mer

Dette bildet setter fart i bryllupsryktene

- Kongelig forlovelse på gang, mener hoffekspert.

SEOGHØR.NO: Sofia Hellqvist blir trolig Sveriges neste prinsesse. Det slår Aftonbladet fast.

Sofia har vært prins Carl Philips kjæreste i fire år, og hun ble for alvor tatt inn i «varmen» da hun sammen med Chris O'Neill var på gjester i prinsesse Estelles dåp for to år siden. Dette var brudd på gammel kongelig etikette.

Sofia var også gjest i prinsesse Madeleines bryllup, og satt framme i koret sammen med de nærmeste vennene.

Dette fikk flere til å spekulere i om Sofia allerede var hemmelig forlovet.

Satt bak kongefamilien

I forbindelse med søndagens Te Deum-gudstjeneste for prinsesse Leonore var Sofia også på plass, og satt på benkeraden bak kongefamilien.

Saken fortsetter under bildet

ONKLER OG TANTE: Carl Philip, Victoria og Daniel på vei inn i kirken til prinsesse Leonores Te Deum-gudstjeneste. Foto: All Over Press
ONKLER OG TANTE: Carl Philip, Victoria og Daniel på vei inn i kirken til prinsesse Leonores Te Deum-gudstjeneste. Foto: All Over Press Vis mer

Dette tar Aftonbladets hoffekspert som et sikkert signal på at en kunngjøring om forlovelse er nært forestående, og at Sofia snart kommer til å gifte seg med samboeren, prins Carl Philip.

– Et  tydeligere signal kan man ikke få det er en kongelig forlovelse på gang, sier Roger Lundgren i Aftonbladet.

Sofia og Carl Philip ble kjærester før Madeleine traff Chris, men lillesøster fikk likevel gifte seg før Carl Philip. Det opprivende bruddet med eks-forloveden til Madeleine kan ha vært en av årsakene til at lillesøsters bryllup ble gjennomført før Carl Philips.

Sofia Hellqvist har også feriert med kongefamilien i Middelhavet, og hun var gjest da kong Carl Gustaf feiret 65-årsdag på Haga Slott.

Forrige uke ble det også klart at Sofia ligger i hardtrening for å få bryllupskropp.

LES OGSÅ: Hoff-frisør langer ut