Foto: Instagram/Mario Testino
Foto: Instagram/Mario TestinoVis mer

- Dette bildet fanger et veldig lykkelig øyeblikk

Det britiske Slottet deler nytt bilde av sjarmtrollet prins George dagen før han fyller år.

SEOGHØR.NO: Onsdag er det allerede to år siden prins William (33) og hertiginne Kate (33) ble foreldre for første gang, og lille prins George kom til verden.

I den anledningen publiserte Kensington Palace et ferskt bilde av den blide gutten på Twitter tirsdag ettermiddag.

- Se, hvem som fyller to år i morgen! #GratulererMedDagenPrinsGeorge, står det sammen med det søte bildet som er tatt av stjernefotografen Mario Testino (60) under dåpen til lillesøster Charlotte søndag 5. juli.

Testino tok alle de offisielle dåpsbildene da den vesle prinsessen ble døpt, og kongefamilien delte i etterkant portrettene fra den store begivenheten med offentligheten.

Noen bilder har likevel blitt spart til senere anledninger slik som dette søte bildet av en smilende prins George som lener seg mot fotografen mens han sitter trygt på pappas arm.

 
 

– Dette bildet fanger et veldig lykkelig øyeblikk på det som var en spesiell dag for prinsen,  hertuginnen og deres familie. De deler dette bildet med glede i det de feirer prins Georges andre bursdag, sier en talsperson til UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEPORTRETT: Hertuginne Kate med lille prinsesse Charlotte i armene, og prins William med deres førstefødte barn, prins George. Bildet er tatt i hagen ved Sandringham House under prinsesse Charlottes dåpsdag. Foto:  Scanpix/ Mario Testino
FAMILIEPORTRETT: Hertuginne Kate med lille prinsesse Charlotte i armene, og prins William med deres førstefødte barn, prins George. Bildet er tatt i hagen ved Sandringham House under prinsesse Charlottes dåpsdag. Foto: Scanpix/ Mario Testino Vis mer

Prins William åpnet seg også nylig om livet som småbarnsfar og avslørte at George har et høyt energinivå.

- Det er mye ansvar, spesielt når George er i nærheten. Han oppfører seg som en liten apekatt. Men det er ikke vanskeligere å håndtere enn hva alle andre må gjennom, fortalte han sist uke til reportere, ifølge E!News.com.

Den stolte tobarnsfaren utelukket heller ikke at han og hertuginnen vil gi barna flere lekekamerater på et senere tidspunkt.

- Det er fantastisk å ha en fin liten familie og jeg er veldig lykkelig. Catherine har gjort en fantastisk jobb som mamma, og jeg er veldig stolt av henne. Nå har vi akkurat fått nummer to, men man vet aldri hva som skjer i fremtiden.

SØSKENKJÆRLIGHET: Her holder prins George lillesøsteren varsomt mens han kysser henne på hodet få dager etter at hun ble født. Foto: Ap
SØSKENKJÆRLIGHET: Her holder prins George lillesøsteren varsomt mens han kysser henne på hodet få dager etter at hun ble født. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: - Det er jeg som forsørger familien