Dette bildet er historisk

Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist overrasket gjestene på Stockholm slott.

DEBUT: Sofia Hellqvist strålte på sin slottsdebut - og hennes blivende ektemann var stolt som en hane. Foto: All Over Press
DEBUT: Sofia Hellqvist strålte på sin slottsdebut - og hennes blivende ektemann var stolt som en hane. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I går var det duket for representasjonsmiddag på slottet i Stockholm, og til alles store overraskelse dukket Sofia Hellqvist opp ved sin kjære prins Carl Philips side. Det er første gang hun får være med ved en slik høytidlig anledning på Stockholm slott.

Og den tidligere undertøysmodellen tok pusten fra alle i sin debut, der hun skred fram i en rød, fotsid blondekjole. Kreasjonen var ny for anledningen - og kommer fra en av Sofias favorittdesignere Tadashi Shoji.

LADY IN RED: Akkurat som på forlovelsesdagen hadde Sofia valgt rødt. Denne gangen en blondekjole fra Tadashi Shoji og veske fra By Malene Birger.  
 Foto: All Over Press
LADY IN RED: Akkurat som på forlovelsesdagen hadde Sofia valgt rødt. Denne gangen en blondekjole fra Tadashi Shoji og veske fra By Malene Birger. Foto: All Over Press Vis mer

Sofia og Carl Philip forlovet seg 27.juni i år - og siden den tid har hun fått være med på flere offisielle oppdrag. Senest ved åpningen av Riksdagen tidligere i høst. Men det definitive steget inn i den kongelige verden, var altså på Stockholm slott i tirsdag kveld.

Det var ventet at hun skulle ha sin debut i så måte i forbindelse med nobelmiddagen i desember, men kongen lot sin svigerdatter få debutere i det som kanskje var litt roligere former. Hans svigersønner, prins Daniel og Chris O'Neill, fikk derimot ikke bli med på noe før de giftet seg med hans døtre.

Sofias deltagelse var heller ikke annonsert på forhånd. Det hele var ment som en overraskelse, og derfor sto bare prins Carl Philip oppført i den kongelige kalenderen sammen med kongeparet og kronprinsesseparet.

Carl Philip strålte av lykke og stolthet da han fikk gå ved sin kjæres side - og det er liten tvil om at han er glad for endelig å få ha henne med i slike anledninger.

PENT PAR: Tidligere i høst kom det nye offisielle bilder av det forelskede paret. 13.juni står det etterlengtede bryllupet.  Foto: kungahuset.se
PENT PAR: Tidligere i høst kom det nye offisielle bilder av det forelskede paret. 13.juni står det etterlengtede bryllupet. Foto: kungahuset.se Vis mer

– Det er en enorm trygghet i det, en følelse som jeg ikke har kjent før. Jeg har jo vært med mine foreldre, og mine søstre har hatt sine menn. Nå har jeg endelig min elskling, min trygghet, har prins Carl Philip uttalt i et intervju med Dalarna Tidning.

Bryllupet mellom de to skal stå 13.juni i Slottskyrkan.

Les også: Dronningen hastet hjem til sin syke far

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer